skärm, batteri och kameror läcker –

För några dagar sedan, samtidigt som lanseringen av Realme GT i Spanien, varnade vi för att det kanske inte är nödvändigt för tillfället att välja den bästa mobiltelefonen när det gäller valuta för pengarna. Anledningen är att märket planerar att släppa en specialversion av telefonen, som vi nu vet mycket fler funktioner om.

Smarttelefonen har upptäckts av TENAA med modellnummer RMX3366, samma som citeras av ryktekällan Ice Universe, som avslöjar de viktigaste funktionerna hos denna smartphone. Realme GT Master Edition 5G vad händer om släppet inte är försenat. sak, det borde se dagens ljus nästa månad.

Huvudfunktionerna i Realme GT Master Edition

Realme GT Master Edition 5G

Enligt många läckor, Realme GT Master Edition 5G Kommer snart i butik med en 6,5-tumsskärm med en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Det sägs att under sin huva kommer telefonen att fungera tack vare Snapdragon 870-processor som kommer att drivas av ett 4500mAh batteri med stöd 65W snabbladdning

Dessutom har det blivit detaljerat att nästa Realme-smarttelefon kan ha ett kamerasystem som består av en kombination tre sensorer på baksidan … Det kommer att finnas en 108 MP primär sensor, en 13 MP sekundär sensor och en 2 MP kamerasensor.

För att utöka denna information kan vi gå över till TENAA, som beskriver en skärm med samma dimensioner och uppdateringshastigheter men med FHD +-upplösning, en perforerad skåra för den främre kameran, en fingeravtryckssensor på skärmen och böjda kanter.

Realmegt

Där står också att hans trippelkammare kommer att trimmas med en 50 MP Sony IMX766 primär sensor, en 481 MP Sony IMX16 sekundär sensor och en 2 MP svartvit sensor. Annan information som lägger till de som redan nämnts är närvaron av 12 GB RAM, 256 GB ledigt utrymme och det tidigare nämnda 2,0W Super VOOC 65-batteriet med snabbladdning. Uppenbarligen, som namnet antyder, kommer det att vara en smartphone. Kompatibel med 5G-nätverk.

Satsningarna på lanseringen talar om en officiell lansering under de kommande veckorna i Kina. Vi vet inte om tillverkaren då väljer att lansera telefonen också in Spanien som hände med modellen som den bygger på, men det finns många möjligheter att det blir så.

Källa> EqualLeaks

Relaterade artiklar

Back to top button