Skapa och dela alla typer av publikationer med Affinity Publisher –

Det är sant att förutom dess syfte är det fokuserat på digital design , om något kännetecknar företagets program så är det deras användargränssnitt, såväl som de funktioner de erbjuder. Detta gör att vi kan ha mjukvara som anpassar sig både till behoven hos nybörjare och proffs inom branschen.

Tja, som vi redan nämnt, i dessa rader kommer vi att prata om ett program som heter Affinity Publisher, vilket är mer än tillräcklig lösning för system för desktop publishing. Som vi redan nämnt är en av dess styrkor, liksom resten av utvecklingen, det tillgängliga gränssnittet, som vi kommer att se senare. Det bör noteras att detta program anses vara ett seriöst alternativ till det populära InDesign från jätten adobe och att han ska ta över några av sina klienter.

Hur det hjälper oss att använda Affinity Publisher

För att ge oss en tydligare uppfattning om vad vi pratar om i samma rader, är detta ett program för att skapa och utveckla element som redaktionella sidor, reklamdesigner, etc. webb etc. Därmed presenteras de funktioner och verktyg som behövs för alla typer av designrelaterat arbete. Som vi sa konkurrerar den direkt med giganten Adobes InDesign.

Så fort vi tagit den i drift kommer vi alltså att ha möjlighet att producera mock-up böcker, tidningar eller alla typer av marknadsföringsmaterial. Vi kan också använda den här lösningen för att skapa mallar för sociala medier, webblayouter och mer. Som du kan föreställa dig kan allt detta göras på datorer baserade på Mac OS och Windows. Precis som med två andra fantastiska namn från Photo and Designer ansvarar Publisher för att ge användare möjlighet att skapa och redigera bilder för att integreras i deras personliga projekt.

Komma igång och komma igång med Affinity Publisher

Detta är ett program som efter att ha installerats på PC , erbjuder oss ett mycket tydligt och tillgängligt gränssnitt för de flesta. Det är logiskt att användare med erfarenhet av andra lösningar från företaget eller med andra konkurrenter i branschen kommer att ha lättare att få detta erbjudande, vilket vi kommenterar. Vi behöver bara gå till menyn Arkiv / Nytt för att välja filformat dokumentera som vi ska börja arbeta med. Vi har också möjlighet att definiera vissa konfigurerbara parametrar i den.

För det är ett program som gör att vi kan arbeta med flera sidor samtidigt är de ordnade på ett ordnat sätt i huvudgränssnittet. Faktum är att på vänster sida ser vi flik sidor speciellt tillägnade honom. Det ligger bredvid resurser och inventarier så att vi snabbt kan komma åt dem. Allt detta tillsammans kommer att hjälpa oss att utveckla projektet som sådant.

Dessutom, om vi placerar vyn lite till vänster, hittar vi i sin tur applikationens huvudverktyg. Här kommer vi att se några grundläggande funktioner för den här typen av arbete, såsom text, penna, textramar, bilder, former osv.

Hur man drar nytta av användargränssnittet

För att börja utveckla ett nytt projekt från grunden kommer vi att använda de ovan nämnda verktygen som programmet erbjuder. Som vi nämnde försöker den här lösningen göra saker enklare för oss när det kommer till layout av alla slag. digitalt innehåll … Således, när vi väljer de viktigaste arbetsverktygen i den vänstra rutan, till höger om skrivbordet, ser vi att deras konfigurerbara alternativ visas.

För att få ut det mesta av vart och ett av stegen vi tar här, låt oss säga att vi kan justera parametrarna relaterade till olika aspekter. Som är brukligt i designvärlden i allmänhet, i det här fallet talar vi om färg, mönster och linjer.

Men det handlar inte bara om hantering Affinity Publisher gränssnitt. Vi säger detta eftersom vi högst upp ser en rad menyer som vi vill titta på. De ger oss otaliga sätt att arbeta för att kontrollera de viktigaste delarna som ingår i denna designsektor. Här menar vi att vi ser ett avsnitt dedikerat till texter, ett annat – till själva dokumentet, tabeller eller lager.

Andra viktiga funktioner i programmet

Men naturligtvis, som du kan föreställa dig, är detta ett program fullt av funktioner som kommer att vara mycket användbara för de publikationer som vi utvecklar. Alla syftar till att göra vårt liv enklare så att vi kan arbeta bekvämt, vilket sparar tid och ansträngning. Därför kommer vi nedan att lista några av de mer slående funktionerna som vi hittar här som kommer att vara extremt användbara:

  • Redigera PDF-filer
  • Snabbare IDML-import.
  • Dokument, bilder och Resurser packningsfunktion.
  • Förinställningar för att spara dina favoritarbetsinställningar.
  • Förbättringar av spårad text
  • Anpassningsbara marginaler och marginalfärger.
  • Användning av arbetsblad i form av blad.
  • Återge en bitmapp för Psd filer.

Hur man laddar ner Affinity Publisher

Oavsett om du är en professionell användare av branschen eller bara har börjat, är detta en mycket givande lösning. Således, om du är intresserad av att lära dig djupare denna värld av digitala redaktionell design , bör du prova den här lösningen vi pratar om. Utan tvekan är detta en lösning som kommer att vara av stort intresse för dig. Men först och främst, om det är något vi behöver ta hänsyn till så är det att vi i det här fallet inte har att göra med fri programvara.

Det är intressant att veta att vi samtidigt har till vårt förfogande att ladda ner och använda 90-dagars provversion … Du kan göra åt det från den här länken. Om allt detta övertygar oss kan vi använda programmet som sådant till priset av 54,99 euro.

Andra Affinity Publisher-alternativ att använda

Adobe indesign

Som vi nämnde tidigare hittar vi här en av de stora referenserna inom designsektorn. digitala publikationer … Den anses vara världsledande inom redaktionell design och används av proffs runt om i världen. Den har många funktioner för alla typer av publiceringsprojekt. Här finns lediga jobb som t.ex webbutveckling , tidningar, tidningar , marknadsföring eller alla typer av publikationer. Du kan prova detta program från denna länk.

VivaDesigner

Detta är ytterligare ett program som låter oss fördjupa oss helt i digitaltryck och layout. Den har ett mycket genomtänkt användargränssnitt och erbjuder oss över 1 000 mönster av alla slag. Här hittar vi alla typer av kataloger och provpublikationer som sparar oss mycket pengar. tid och ansträngning … Detta är allt för att hjälpa oss att förbättra våra personliga projekt i detta avseende. Du kan ladda ner programmet från denna länk.

Joomag

Här hittar vi ett program som fungerar på Internet och som hjälper oss att skapa tidningar, böcker och webbsidor. För att göra detta ger den oss alla typer av bilder för layouten, och vi måste också välja mellan över 300 färdiga mallar … Allt detta kommer att hjälpa oss att spara tid och ansträngning i vårt dagliga arbete med applikationen. Du har möjlighet att ladda ner härifrån.

Relaterade artiklar

Back to top button