Skapa ett smart kök för väldigt lite pengar med dessa prylar –

Dessutom, eftersom vi erbjuder dig ett komplett urval, där du hittar de bästa alternativen för att skapa ett smart kök mycket billigare än du tror. För detta har vi förberett ett urval av tio prylar, vars individuella pris inte överstiger 90 euro. Och var försiktig, detta betyder inte att alla modeller du hittar har samma pris. Det finns inget längre från verkligheten.

I denna topp kommer du att kunna se olika smarta lösningar i väldigt olika prisklasser så att du kan hitta den eller de uppkopplade prylarna som bäst passar dina behov för att skapa ett smart kök. Dessutom behöver du inte köpa alla på en gång, du kan alltid börja smått.

Vad ett smart kök behöver

När du skapar ett kombinerat kök är en av de viktigaste delarna smart högtalare … Vad mer, eftersom dessa typer av enheter har inbyggda mikrofoner som känner av när du ger dem ett röstkommando och utför det. Detta sparar tid och fördelar.

Å andra sidan är tanken att dra nytta av ny teknik för att göra ditt liv enklare. Av denna anledning hittar du produkter av alla de slag som får dig att skryta om smart matlagning för mycket mindre pengar än du tror. Det bästa? Att montera ett uppkopplat system är mycket enklare än du tror.

Installationsprocessen är mycket enkel

Som vi sa i början av denna artikel, för några år sedan ha ett smart hem var en dröm som de flesta användare inte kunde förverkliga. Och inte bara på grund av de höga kostnaderna för olika smarta enheter, utan också på grund av installationsprocessen. Att få vissa enheter att fungera korrekt var tortyr.

För att inte tala om de olika mönstren som du var tvungen att justera manuellt för att till exempel mörkarna skulle gå upp vid en viss tidpunkt. Istället, med tillkomsten av röstassistenter som Alexa, har de gjort hela processen mycket enklare. Till och med i många fall behöver du bara säga till din smarta högtalare att ställa in den nya enheten du precis har köpt så tar den hand om allt. Det kan inte bli enklare!

Nu när det står klart att det inte kostar mycket att ha ett smart kök, förutom att det inte är ett stort mysterium att se till att de olika prylarna fungerar som de ska, låt oss se vilka. de mest rekommenderade alternativen.

Echo Show 5

Vi ger vår specifika startpistol en produkt som inte bör saknas i något anständigt smart kök. Vi pratar om Echo Show 5, en Amazon smart högtalare som har en mycket intressant funktion: den integrerar 5-tums skärm samt en kamera.

Med den här enheten kan du ringa eller ta emot videosamtal, styra babyvakten medan du lagar mat och till och med se receptet du förbereder så att du inte missar ett enda steg. Mer användbart är omöjligt!

Amazon Echo Dot

Om du har en lite snävare budget rekommenderar vi Amazon Echo Dot. Sanningen är att du tappar kanten som Echo Show-skärmen erbjuder, men du kommer fortfarande att ha en smart högtalare som har högt ljud, förutom fördelarna med Alexa röstassistent. Allt du behöver göra är att säga till din smarta högtalare att aktivera timern och du behöver inte oroa dig för att skriva ner det här receptet med sådan omsorg.

Echo väggklocka

Utan tvekan är detta en pryl som inte bör saknas i något smart kök Echo väggklocka … Vi pratar om en klocka som döljer Alexa-stödet inuti. Du kan skapa timers och se tiden mycket enkelt med denna nyfikna och användbara gadget.

amzWOW Smart Garden

Vad sägs om denna smarta planteringsmaskin som du kan använda för att odla dina egna aromatiska växter för att ge dina rätter det speciella utseendet. Den är utrustad med ett automatiskt bevattningssystem, så du har inget att oroa dig för.

Smart uttag TECKIN WiFi

Ett annat element som inte kan förbises i ett smart kök är Alexa-aktiverat uttag … Dessutom, eftersom du kommer att kunna använda Amazons röstassistent för att aktivera eller inaktivera den beroende på dina behov. Tack vare detta kan du förvandla vilken traditionell apparat som helst till en smart modell. Och utan att bara spendera pengar!

Vattenbesparande sensor MOSINITTY

Vi fortsätter med den här samlingen av de bästa prylarna för att visa upp smarta kök, vi kunde inte låta bli att rekommendera detta. vattensparsensor från MOSINITTI. Den har en sensor som känner av när vi behöver aktivera kranen och stängs av automatiskt när vi inte använder den.

Dianhai papperskorg

Ett annat bra alternativ att överväga detta smart kub från dianhai. Helt sluten design för att förhindra att insekter närmar sig och luktar i köket. Och dess närhetssensor öppnar locket när du kommer nära.

Xiaomi smart taklampa

Ett smart kök ska ha en lampa som kan styras från en mobiltelefon eller med röstkommandon. Och denna Xiaomi Smart Ceiling Light är Alexa-kompatibel och erbjuder också olika ljusnivåer för att visa ett mycket modernt kök.

Xiaomi Mi TV Stick

Om du har en TV i ditt kök kan du inte missa en nyckel som Xiaomi Mi TV Stick. En enhet som förvandlar vilken traditionell TV som helst till en Smart TV. Och det faktum att det kommer med Android Television är ett värde att överväga.

Amazon Fire TV Stick

Vi avslutar den här samlingen med det bästa alternativet till Xiaomi-gadgeten om du vill förvandla din köks-TV till en Smart TV. Vi pratar om Amazon Fire TV Stick, en annan enhet som inte kommer att göra dig besviken det minsta eftersom den har alla typer av spel och appar att installera.

Relaterade artiklar

Back to top button