Skannad iPhone X: Ulefone T2 Pro förhandsvisning från MWC 2018 (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Skannad iPhone X: Ulefone T2 Pro förhandsvisning från MWC 2018 (foton och videor)

Vi har pratat om smartphones i mer än ett år nu gränslösmen på vilken nivå av gränslös kan du komma dit? Vi vet inte, men vi måste säga detta Ulefone T2 Prosom ställdes ut på MWC 2018, kommer mycket nära den (fysiska) gränsen för vad vi kan föreställa oss som en gränslös enhet.

På toppen finns en vacker hack i stil med iPhone X, men vi måste erkänna att vid första anblickenwow effekt av denna enhet överträffar alla andra modeller som redan finns på marknaden. Det vi fick prova på mässan är en version inte definitivt (som också framgår av notifikationerna som hamnar under skåran): smarttelefonen borde faktiskt lanseras kl. juli.

Under de månader som skiljer oss från sommaren kommer Ulefone att behöva ta ett stort antal MediaTek P70 (förresten, T2 Pro kommer att vara den första enheten som monterar denna SoC) och kommer att ha gott om tid att förbereda en firmware baserad på Oreo: modellen som testades här på mässan var faktiskt baserad på Nougat, men Den definitiva versionen av Ulefone T2 Pro kommer att lanseras med Android 8 Oreo.

För att ta en närmare titt på den här enheten behöver du bara titta på bilderna och videon nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button