Skal till Kindle Oasis med bra kompatibilitet och bra kvalitet –

Det här är en läsare som har en sjutums elektroniskt bläck Skärmen är utan tvekan en av de bästa på marknaden då dess panel har utmärkt upplösning, den saknar inte hög ljusintensitet att använda i mörker och till och med vattentät. Faktum är att om du är en av dem som har en av dessa modeller, så vill du det skydda den från alla slag eller fall.

Denna modell har för övrigt fördelar som ingen annan i Kindle-serien erbjuder, som en mycket ergonomisk design eller det faktum att skärmen roterar automatiskt, vilket avsevärt förbättrar användbarheten. Dessutom, och det är fantastiskt hur mycket sidvändningsknappar , vilket är viktigt för många läsare eftersom de inte gillar att röra skärmen eftersom det är mindre intuitivt.

Viktiga saker i Kindle Oasis-fodral

När du handlar efter dessa tillbehör bör du alltid värdesätta några detaljer som säkerställer att ditt val är rätt. Ett exempel på vad vi pratar om: kompatibilitet med en e-bok, vad som alltid förekommer i annonser och egenskaper hos produkten i fråga (i detta fall råder det ingen speciell tvekan, eftersom storleken är identifierbar, eftersom den är större än andra modeller av Kindle och Kindle Paperwhite).

Materialen av högsta kvalitet för att göra Kindle Oasis-fodral är mer premium än vanligt. Ett exempel på vad vi säger tyg eller läder som är mjukare men uppenbarligen ser mycket bättre ut. Vi rekommenderar även att denna typ av tillbehör kallas för boktillbehör, eftersom skyddet på så sätt maximeras på både baksidan och framsidan (och dessutom låter det läsaren slå på och av helt enkelt genom att använda lock ).

Slutligen är det viktigt att kontrollera om det valda fodralet inte täcker e-läsarens anslutningar (till exempel en som låter dig ladda enheten). Dessutom finns det andra intressanta detaljer, till exempel har interiören sådana ytskikt som fel som skyddar Kindle Oasis-skärmen, som är dess huvudkomponent, på ett mycket mer adekvat sätt.

Shopping rekommenderar vi

Vi lämnar nedan en lista över de modeller som vi tycker att du alltid bör uppskatta när du köper Amazon eBook-fodralet av hög kvalitet vi pratar om. Alla är av hög kvalitet och kan köpas hemifrån.

Amazon tygskydd

Ett av de bästa alternativen du för närvarande kan välja som ger din e-bok ett fantastiskt utseende. Med utmärkt kompatibilitet, eftersom vi talar om en officiell produkt, är vikten på denna enhet inte särskilt stor, vilket alltid är mycket viktigt.

Finty SlimShel

Kompatibel med den nionde och tionde generationen av e-boken vi pratar om, materialet som används i denna produkt är syntetiskt läder, så dess utseende är det mest attraktiva. Du har möjlighet till automatisk avstängning när du använder ett lock som inkluderar denna modell.

Täck ayotu

Det mest märkliga med denna modell är att den är färdig med fina fibrer, vilket gör den lika lätt som den är effektiv. Du kan få den här modellen i olika färger, vilket alltid är bra, och du kommer inte ha några problem med skyddet den ger din Kindle Oasis.

Amazon Läderfodral

I det här fallet talar vi om en officiell produkt med en läderfinish, vars kvalitet är obestridlig, vilket gör det till ett bra val att använda. Bra kompatibilitet och utmärkt styrbarhet, detta är en av de bästa egenskaperna i alla fall vi har valt.

BYLLZZ omslag

Denna modell erbjuder utmärkta ytbehandlingar som kan köpas i nyanser som brunt eller svart, så detta är ett bra alternativ som du kan få till ett rimligt pris. Det finns inga problem med kompatibilitet, vilket alltid är viktigt.

Fintie läderskida

Det som sticker ut med den här modellen är att läder kombineras med andra kvalitetsmaterial i olika nyanser, så ur estetisk synvinkel är detta ett av de mest slående alternativen du kan få för en Amazon e-bok. Den har internt lagringsutrymme för till exempel kreditkort.

Kwmobile fodral

Filt är en av de utmärkande delarna av detta omslag, eftersom det använder det för att maximera skyddet av e-boken, och detta uppnås med stor solvens. Den är färdig i grått och har ett magnetlås för ökad komfort när du använder Kindle Oasis.

GLGSHOULIAN hölster

Om du letar efter en modell med premiummaterial är detta ett av alternativen som du bör ta hänsyn till, eftersom läder används, så det är helt differentierat. Du kan få den i en mängd olika nyanser efter eget tycke och den här bokmodellen rekommenderas varmt.

MoCo fodral

Det som är slående med denna modell är att den är estetiskt väldigt slående eftersom finishen den har imiterar marmor, så den kommer säkerligen att fånga uppmärksamheten när du använder den. Inga kompatibilitetsproblem, locket har en magnetisk stängning.

XINJIEJIE omslag

Ett annat alternativ som sticker ut för sitt breda utbud av estetiska kroppsfinish, som vi pratar om för Kindle Oasis. Lätt och mycket hållbar, sanningen är att det är ett ekonomiskt alternativ och väl värt det.

Relaterade artiklar

Back to top button