Skäl att sluta använda Chrome och byta till Edge 2021 –

Men under flera år har de allra flesta internetanvändare valt samma mjukvara i denna sektor som Googles erbjudande. Men som sagt, detta är inte den enda, inte ens den bästa, åtminstone för många. Det har faktiskt gått lite över ett år sedan vi har ett nytt utbud som växer snabbt och är mycket efterfrågat. I synnerhet talar vi om nya Microsofts kant och detta ersätter den klassiska Edge som lanserades med Windows 10

Trots förhoppningarna Redmond hade för det första var det ett riktigt misslyckande. Därför tog de för några månader sedan beslutet att lansera nya Edge Chromium. Sedan dess har det inte slutat öka marknadspenetrationen. Faktum är att den på den korta tiden redan har överträffat Mozilla Firefox och är på jakt efter Chrome. Naturligtvis har han fortfarande en lång väg att gå i detta avseende och behöver övertygas av många.

Det är därför vi, i samma rader, kommer att visa dig några av de främsta anledningarna till att göra ändringar. Det vill säga några av anledningarna som kan få oss att överge Chrome för att komma igång med nya Microsoft kant

Brist på integritet i Chrome

Ett av de viktigaste klagomålen från många användare är insamlingen av Chrome-användningsdata av utvecklarföretaget, Google gör genom det. Det är därför, om Microsoft inte är ett exempel på integritet, är kontroll och telemetri något mer begränsad vid denna tidpunkt med Edge, vilket många kommer att uppskatta.

Webbsidor som laddas snabbast

Dessutom visar de senaste studierna det Microsoft gjorde ett bra jobb i en av de viktigaste sektionerna som räknas i webbläsaren. Specifikt menar vi laddningen av de webbplatser vi besöker, av vilka Edge sticker ut för tillfället. Av denna anledning, bland andra, några användare föredrar att prova detta program med tiden.

Vi kan använda samma tillägg

Även om antalet användbara tillägg vi lägger till dessa program är ett av Chromes klagomål, kan samma mängd användas i Edge. Faktum är att denna kompatibilitet mellan båda spelen när de installeras och används utvidgning Detta eftersom båda är baserade på Googles egen Chromium-motor. Dessutom finns det andra funktioner och möjligheter som båda programmen delar, men inte alla.

Microsoft fortsätter att lägga till funktioner

Och det vi pratar om ger vika för den sista anledningen till varför vi kanske väljer att byta från Chrome till Edge. Vi menar att det ligger ett företag av Microsofts storlek bakom detta. projekt … Det är därför några av nyheterna den lanserar i Edge, ingen av de andra. Chromium-webbläsaren har inte heller Chrome själv, vilket förvånar många användare.

Relaterade artiklar

Back to top button