skäl att överväga att den kommer snart –

AirTags: öppen hemlighet hos Apple

Alla vet att det Cupertino-baserade företaget snart planerar att lansera ett nytt tillbehör på marknaden som gör att du kan spåra dig när som helst. AirTags kommer att sträva efter att hjälpa oss att hitta loppet vi förlorade och även vår egen bil. Genom iPhone kunde du spåra platsen för tillbehöret och allt detta utan att behöva ansluta till Internet. Detta kommer att uppnås tack vare U1-chippet, som kan fungera som en enkel fyr och som vi redan ser i iPhone. Uppenbarligen har Apple redan tänkt på alternativet att inaktivera U1-chippet för att undvika spårning, även om det bara skulle göra AirTags meningslösa.

Vi säger att detta är en öppen hemlighet, eftersom företaget självt flera gånger har “läckt” information om dess existens. Och allt detta utan att föra ut dem på marknaden för tillfället. Utan att gå in på detaljer, i olika versioner av Ios, mer än tydliga bevis på dess implementering i iPhone-programvara hittades Detta är inget nytt då det finns många framtida nyheter från företaget i iOS-koden. Redan i april 2020 kunde det ses i Find My iPhone-alternativen, eftersom beskrivningen tydligt nämnde AirTags.

Och utan att lämna operativsystemet implementeras sökapplikationen själv IOS 14.3-system dold just nu-sektion, som visar de objekt som behöver hittas. Dessa kommer att vara föremålen som kan hittas tack vare AirTag som plånbok. Detta indikerar tydligt att lanseringen av AirTags nästan är nära förestående eftersom de sätter scenen för det. Uppenbarligen kan detta vara den första produkten som lanseras 2021 och kommer att rapporteras av olika analytiker också.

Deras omslag finns redan på Amazon.

Förutom programvaran kan du hitta andra som pekar på den förestående lanseringen av AirTags. På självaste Amazon idag kan du hitta olika skal av märkena Spigen eller DamonLight. Detta uppnåddes till stor del tack vare John Prosser.

Den prestigefyllda informanten postade en serie bilder där du teoretiskt kunde se designen av dessa AirTags eftersom han kunde återge dem med åtkomst av en högre företagstjänsteman. Strukturen var ursprungligen rund och byggd med material av hög kvalitet. Det stora mysteriet är fortfarande priset det kan ha, även om liknande rivaliserande enheter som Tile inte har en hög prislapp, kan Apple överraska med sitt erbjudande när de kommer att avslöjas detta första kvartal.

Relaterade artiklar

Back to top button