Skäl att lära sig använda Adobe Illustrator 2021 –

Denna lösning har funnits i många år och ägs av en av mjukvarujättarna som Adobe. Det är ansvarig för andra kända appar som populära Photoshop eller Premiär … Faktum är att vissa användare blandar ihop Illustrator, som vi ska prata om nu, med ovannämnda Photoshop. Det är sant att båda lösningarna är relaterade till en värld av meddelanden och bilder, men deras typ av användning är helt annorlunda.

Som de flesta av er vet är Photoshop ett kraftfullt program för att retuschera och redigera bilder i allmänhet, inklusive. Dock på tal om Adobe illustratör snarare menar vi ett program fokuserat på vektordesign. Så medan Photoshop används för att redigera och skapa pixelbaserade fotografier, arbetar vi i Illustrator med vektorer.

Dessa element består av prickar som används för att skapa linjer som tjänar dem för att skapa kreativa och originella skapelser. Det är därför de fördelar den kan erbjuda oss framför konventionella retuschering det finns många program. I själva verket kommer vi nedan att ge dig några intressanta skäl till varför du kan tycka att det är användbart att lära dig hur du använder det här programmet 2021 som vi just släppte.

PC vektor arbetsverktyg

Som vi säger, det här programmet har ingenting att göra med Photoshop eller något annat fotoredigeringsprogram. Och vi ska veta att att arbeta i Illustrator kommer att vara väldigt användbart när man utvecklar till exempel all sorts grafik eller egna logotyper. Dessutom kan vektorerna vi använder här vara så små eller stora som vi behöver. Tack vare detta kommer vi att kunna använda vektordesignprogrammet både för våra egna projekt och för företagets projekt.

Kreativitet är ett element att använda i Illustrator

Å andra sidan är det värt att notera att detta vektor design Programmet, tack vare dess standardfunktioner, tillåter oss att skapa imponerande abstrakta mönster. Som du kan föreställa dig, med hjälp av detta program, kan vi släppa loss vår kreativitet fullt ut och uppnå fantastiska resultat, även utan att ha mycket erfarenhet av allt detta.

Brett utbud av förinställda effekter och filter

Dessutom, som vi nämnde, är detta ett giltigt program för både yrkesverksamma och experter på området. designsektorn liksom för de flesta nybörjare … Med alla verktyg och funktioner den ställer till vårt förfogande kan vi få fantastiska resultat som kommer att förbättras med erfarenhet. Här kan vi lyfta fram det stora antalet filter och effekter som Adobe tillhandahåller oss här.

Att kunna Illustrator hjälper dig att hitta ett jobb

Dessutom, på grund av den enorma populariteten för denna applikation, letar många företag efter nya medarbetare som vet hur man använder den i större eller mindre utsträckning. Således, förutom möjligheten att tjäna vår egen vinst för att skapa designprojekt, kan detta program hjälpa oss att hitta nya jobb om det är det vi letar efter.

Relaterade artiklar

Back to top button