Skäl att betala för Word eller Excel istället för att använda LibreOffice –

Men, som vi redan nämnt, är dessa inte de enda alternativen i detta avseende, eftersom vi har andra mer eller mindre komplexa förslag som du kan reda ut med. Men som vi nämnde är dessa två meningar de vanligaste i det här fallet, och vi kommer att fokusera på dem nedan. Hans enorma hyllning beror förstås till stor del på att det här är de starkaste förslagen vi kan hitta i samma mening.

Det finns användare, varav de flesta väljer ett erbjudande som programvara. jätten Microsoft har erbjudit oss i flera år. Å andra sidan för många andra LibreOffice har blivit ett bra alternativ till ovannämnda open source Office med tiden. Trots allt detta kämpar de tidigare för att försvara sitt beslut, så nedan kommer vi att titta på några av de viktigaste orsaker de kan gömma sig bakom.

DOCX och XLSX, bland annat, är proprietära Office-format.

I en värld av kontorsautomation är en av de viktigaste aspekterna allt som har att göra med kompatibilitet mellan Format … Och det faktum att många typer av filer bearbetas här. Men till skillnad från andra erbjudanden, inklusive LibreOffice, har Offices inbyggda programformat blivit riktmärket. Därför försöker andra utvecklare att anpassa sig till DOCX eller XLSX format bland annat så långt det är möjligt.

Office har totalt sett bättre officiellt stöd

Office är ett program som används både hemma och i mer professionella miljöer. Vi säger detta eftersom det finns många företag, även multinationella företag, som använder det hela tiden. Kontor lösning. Det är därför de har teknisk support för allt detta som få andra företag i världen kan erbjuda. Således har de en omedelbar lösning på alla problem som kan uppstå i någon av deras produkter.

Ett av de viktigaste mjukvaruutvecklingsföretagen står bakom projektet.

Och på tal om Microsoft , vi har lite att säga om ett av de viktigaste mjukvaruutvecklingsföretagen i världen. Det betyder att ett projekt av Office-storlek har få spår av stagnation eller övergivenhet. Det betyder inte att LibreOffice har dem, särskilt efter allt som har växt på sistone, men Office har stöd från ett multinationellt företag, vilket ger mer. säkerhet i det långa loppet.

Antalet funktioner i hans program är fler

Låt mig slutligen berätta att om vi tittar på funktionerna i Word eller Excel så kommer det att finnas fler av dem i dessa program än i LibreOffice-programmen. Det är sant att många av dem är inriktade på specifika typer av användning, och många av dem professionell , men de är till exempel för företag. Vi måste också erkänna att när det gäller grundläggande och mellanliggande funktionalitet, lösningarna är mycket populära bland par.

Relaterade artiklar

Back to top button