Ska du använda iPhone 6 2021? –

Iphonen som satte trenden

Om vi ​​kommer ihåg lanseringen av iPhone 6 kommer vi att se att för 6 år sedan, i september 2014, var den här enheten “före” och “efter” bland Apple-telefoner av flera anledningar. För det första innebar det storleksändring på enheten, en storlek som Apple stöder idag med iPhone SE och som många användare fortfarande älskar idag. Men det var inte bara ett skärmbyte, utan också den första iPhone-modellen där Apple började skilja mellan två storlekar, 6 och 6 plus, vilket blev en succé för alla de användare som bad om en större skärm.

Förutom att vara en pionjär inom skärmstorlek, representerade den också en designförändring från vad Apple hade erbjudit fram till dess med iPhone 5s, 5 och 4s. Aluminium blev ägare till iPhone, vilket var trenden före iPhone 8, 8 plus och X.

Positiva ögonblick 2021

Operativsystemsflexibilitet

Apple är ett företag som strävar efter att göra användarupplevelsen fantastisk med sina enheter, och även om iPhone 6 är en enhet som ligger mer än 6 år bakom sig, med den senaste uppdateringen vi får pratar vi om Ios 12. den ger fortfarande tillräckligt med smidighet för att kunna njuta av de applikationer och funktioner som denna enhet erbjuder. Det är ett ögonblick att inse att en smartphone i så hög ålder fortsätter att erbjuda denna användarupplevelse på mjukvarunivå, vilket applåderas. Och allt detta utan att behöva ta till iPhone prestandaförbättringstekniker.

Storlek

Många användare fortsätter att försvara den idealiska iPhone-storleken som iPhone 6 erbjuder, med en 4,7-tums skärm och betydande ramar, är denna iPhone väldigt lätt att använda, särskilt utanför hemmet, där vi vanligtvis behöver eller behöver använda den med en hand . Oavsett storleken på din hand kan du nå alla punkter på skärmen, vilket också får hjälp av de rundade sidorna, vilket också är nytt för denna iPhone 6 och 6 Plus jämfört med sin föregångare, iPhone 5s.

Dåliga glasögon

Autonomi

Utan tvekan är detta en av nackdelarna med den här telefonen, särskilt 2021, då nivån på slitaget är ganska viktig. Men låt oss anta att batteriet är i gott skick. Det skulle vara väldigt konstigt, och du skulle behöva använda väldigt lite av enheten för att inte ansluta den minst en gång under dagen till laddaren, för att inte tala om att på natten, ja eller ja, måste du lämna den laddad . om du vill ta emot din iPhone nästa dag.

Kanske är detta ögonblicket då vi kan se fler framsteg i iPhone-sortimentet, nivån av autonomi som erbjuds av nuvarande modeller jämfört med tidigare modeller. Tyvärr saknar iPhone 6 anständig batteritid, särskilt eftersom operativsystemet den installerar, iOS 12, kräver mer ström än iOS 8 när den kom ut på marknaden.

Hejdå uppdateringar

Även om smidighet inte är ett problem för iPhone 6 som kör iOS 12, är en annan negativ punkt att du inte kan få fler uppdateringar, så du kommer inte att få nyheterna som Apple har tagit med och kommer att presentera på denna iPhone. programvara. Det är dock inte förvånande, i själva verket kommer det att vara en överraskning att en enhet över 6 år fortfarande får den senaste mjukvaruuppdateringen.

kamera

Att ha en bra kamera på sin smartphone är något som användarna redan tar för givet. Verkligheten är att de flesta enheter idag erbjuder ganska anständiga resultat oavsett utbudet av smartphones vi pratar om, och om vi kommer till toppen av sortimentet kommer vi inte ens att prata, de installerar nästan professionella kameror, faktiskt, detta är ögonblicket när den stora tekniska utvecklingen som iPhone har genomgått på kameranivå återigen är uppenbar, eftersom den som denna iPhone 6 är installerad på inte klarar sig i nästan alla situationer, så kameran är en annan av de negativa aspekterna av använder iPhone 6 2021.

Kan du leva med en iPhone 6 2021?

Svaret och min åsikt är ja. Ofta behövs inte den senaste tekniken för livet, och allt kommer att bero på användarens krav och behov. Ur min synvinkel, om du inte är en krävande användare som inte använder en kamera för att ta lovande bilder, praktiskt taget inte använder sociala nätverk och vill ha en smartphone för att ringa och kommunicera med dina nära och kära genom någon form av meddelandeprogram, Det räcker förmodligen med iPhone 6. Allt detta med hänsyn till att du redan har den i dina händer.

Om du läser det här inlägget medan du är tveksam till att skaffa en iPhone 6 nu, är mitt råd att inte göra det. Det finns verkligen bättre alternativ där ute idag till ett ganska balanserat pris.

Relaterade artiklar

Back to top button