Sjunker din Galaxy-smarttelefons autonomi? Det verkar vara Samsung Pays fel

Vem vet, kanske är det bara ett kreativt sätt att inte släppa bort alla dina besparingar! Eller mycket mer sannolikt ett fel, för vilket det redan finns tillfälliga lösningar, men ännu inte den definitiva lösningen.

Om din Samsungs smarttelefons autonomi nyligen har kollapsat, vänta med att bli orolig och skylla på det nu uttömda batteriet. I själva verket skulle du inte vara de enda som har märkt a drastisk nedgång i autonomi på senare tid och det verkar som om skyldig.

Konfrontera varandra på webben har vissa ägare av Samsung-smarttelefoner som drabbats av problemet insett att felet med en sådan avvikande konsumtion – vi pratar om 60% batteri som går upp i rök på bara två timmar! – kan hänföras till Samsung Pay Framework, ett paket som är förinstallerat i den senaste koreanska gigantens smartphones, nödvändigt för att Samsung Pay mobila betaltjänster fungerar korrekt.

LÄS OCH: Allt om Samsung Galaxy S10

För närvarande är den verkliga spridningen av detta oklar insekt, inte heller har Samsung officiellt uttryckt sig i frågan. Användare, dock experimentera, fick reda på ett par sätt att minska förekomsten avvikande konsumtion: det första rådet är att gå till inställningarna för appen Samsung Pay Framework och inaktivera krysset för batterioptimeringar; den andra är av tvinga appen att stänga direkt. Men alla väntar på en uppdatering programvara från Samsung, som äntligen sätter stopp för ärendet.

Via: TelefonarenaKälla: Reddit

Relaterade artiklar

Back to top button