Siri Secrets och hur man använder Apple HomePods: Spellägen –

HomePod och Siri evolution

Upplevelsen av att använda HomePod och HomePod mini är oupplösligt kopplad till själva operativsystemet, som redan inkluderar Siri, företagets röstassistent. När den ena går framåt när det gäller alternativ och den andra när det gäller förståelse, naturlighet och produktivitet, kommer användare som satsar på dem att få fler fördelar, och det kommer att vara mycket mer användbart i deras dagliga liv. Även om ljudkvaliteten är ett av huvudvärdena när du väljer dem.

Det är därför det är viktigt att Apple inte somnar och med varje uppdatering av sina stora operativsystem, iPhone, iPad och Mac, kan den lägga till progressiva förbättringar av sina smarta högtalare. Något verkar successivt uppnås, även om vissa saker, som oförmågan att använda andra streamingmusiktjänster än Apple Music, fortsätter att reta många. För trots de befintliga skälen till att Apple-användare kan använda sitt erbjudande, finns det också de som fortfarande föredrar Spotify, Tidal, med mera.

Men vi måste erkänna att lyckligtvis har användningen av HomePod (i två av dess nuvarande modeller, även om en redan har utgått) och Siri förbättrats, och idag är de mycket mer användbara och användbara. Därför är det viktigt att se till att din programvara är uppdaterad till den senaste versionen.

För att se om det finns några väntande uppdateringar som inte kan installeras av en eller annan anledning behöver du bara kontrollera om de finns där eller inte. Något så enkelt som att göra detta, som vi pratar om nedan. uppdatera din HomePod :

 1. Öppna Home-appen på din iPhone eller iPad.
 2. Tryck på ikonen som du ser i det övre vänstra hörnet i form av ett hus.
 3. Klicka nu på heminställningar
 4. Rulla ned tills du ser Programuppdatering.
 5. Detta kommer vanligtvis att vara automatiskt även om det berör och det kommer att leta efter en möjlig väntande uppdatering.

Detta kommer att vara särskilt användbart att veta när Apple släpper de slutgiltiga versionerna av de nyligen introducerade systemen.

Styr musikuppspelningen med din touch

Att använda röstkommandon är eller är vanligtvis det bekvämaste när det gäller att styra musiken som spelas på din HomePod. Men det finns tillfällen då beröring av beröringsytan är mycket snabbare. Du är till exempel på ett samtal och vill snabbt sluta spela musik.

Tja, på den här beröringskänsliga ytan kan du utföra en rad gester som tar dig från att starta uppspelningen till att stoppa den. Det här är ganska enkla gester och kommer att låta som om du redan har använt Apples handsfree-system (hörlurar med kablar) på din iPhone.

 • En knapptryckning startar eller pausar uppspelningen
 • Två tryckningar hoppar till nästa spår
 • Tre tryckningar återgår till föregående spår
 • Långt tryck börjar lyssna på Siri
 • Tryck eller håll in +-ikonen, höj volymen och samma sak för ikonen

Som du kan se är detta något riktigt enkelt, men det skadar aldrig att göra en recension för de som kanske inte vet det.

Ett annat sätt att lyssna på musik

Vi antar att alla har ett antal behov när de lyssnar på musik. Det finns de som borde lyssna på ambient musik, andra är väldigt tydliga med vad de vill lyssna på och har inget emot att göra det i tur och ordning, och slutligen finns det de som alltid letar efter den mest passande musiken för varje ögonblick eller behöver upptäcka nya genrer, artister, låtar osv.

För den senare har Siri i HomePods en märklig hemlighet som inte är så välkänd och som kan vara ganska intressant. Så de går.

Musik efter aktivitet

Precis som du kan hitta spellistor med teman baserade på den typ av aktivitet du vill göra, som att studera, meditation, träning, etc., kan du också begära en HomePod för den här typen av musik med enkla kommandon som detta. Som “Hej Siri, spela lite musik för att koppla av. “

Det enda du behöver veta är de olika aktiviteter den överväger, även om det här är en fråga om att prova eftersom det ibland läggs till nya utan att ens veta om det. För närvarande är det:

 • Vakna
 • Sov eller sov
 • Konditionsträning
 • laga mat
 • Dansa
 • Middag
 • MEDITATION
 • Fest
 • Skåp

Musik efter humör

Precis som med Activity kan du också be Siri att spela musik baserat på ditt humör. Så om du till exempel gillar något animerat eller inte, kommer du att ha en lämplig spellista. Du kan begära följande statusar:

 • animerad
 • Ledsen
 • Avslappnad
 • Optimistisk
 • Kärleksfull

Få Siri att sluta lyssna

Slutligen, även om det finns mycket mer detaljer att dra nytta av HomePod, kan det finnas tillfällen då du inte bryr dig om vad Siri lyssnar på. TILL förhindra att Apple Voice Assistant lyssnar på dig , du har två alternativ.

Den första är att direkt be dig sluta lyssna. För att göra detta, använd kommandot “Hey Siri Sluta lyssna”. Den kommer att fråga dig om du vill bekräfta beställningen, och när du väl gör det kommer den inte längre att aktiveras, oavsett hur mycket du försöker ringa den med ett annat kommando.

Det andra alternativet är att göra det från Home-appen. För att göra detta, starta appen och välj den HomePod som du vill stänga av mikrofonen på. Tryck och håll ned för att komma åt inställningarna och stäng sedan av Hey Siri-knappen.

För att lyssna igen behöver du bara röra och hålla i HomePods beröringsyta kort, så kommer Siri att vara uppmärksam igen för att höra vad du har att säga. Eller gå tillbaka till appinställningarna och aktivera den.

Relaterade artiklar

Back to top button