SingleFile, ett Chrome-tillägg för att spara flikar till en fil –

Men som du kan föreställa dig, om vi inte sparar dem till bokmärken, kommer vi att förlora dem alla så snart vi stänger programmet. Detta är det grundläggande som nästan alla vet. Det är därför vi har en inbyggd bokmärkes- eller favoritfunktion. Detta gör att vi kan spara de webbplatser som intresserar oss för framtida åtkomst, även under andra sessioner. Dessutom finns dessa element i de flesta moderna webbläsare.

För att ge oss en idé, just nu Google chrome det är det mest använda programmet av denna typ. Som en kuriosa, låt oss berätta att faktiskt ungefär 70 % av användarna världen över använder det. Det är såklart vad som gäller för stationära datorer och mobila enheter. Det är därför att kunna använda den på det mest effektiva och funktionella sättet kan vara till stor hjälp i många fall, som vi kommer att visa dig. Även om denna programvara fortsätter att växa och förbättras, ber många av dess användare om lite mer.

Det är därför de flesta av dem använder ytterligare tillägg som ytterligare ökar programmets funktionalitet. Detta är vad vi kommer att prata om i samma rader. I synnerhet kommer vi att prata om ett användbart tillägg som kan vara mycket användbart i vissa situationer. Närmare bestämt menar vi en anropad anknytning Separat fil

Verktyg som erbjuds av SingleFile när det är installerat i Chrome

Och det är det, om vi går tillbaka till ämnet flikar och markörer vi pratade om, den här tillägget går ännu längre. Vi säger detta eftersom det också kan vara så att vi behöver behålla alla dessa öppna flikar i fil. Således kan vi spara den här filen som vilken annan fil som helst, och därmed bekvämt läsa dessa sparade flikar när vi vill, även utan internetanslutning.

Det är värt att notera att vissa webbläsare tillåter oss att göra detta med hjälp av alternativet “Spara som”. Så vi kan skapa Html-fil eller text fil med en aktiv flik. Detta är dock en funktion som är mycket begränsad, så SingleFile-tillägget kommer att vara mycket mer användbart i den meningen.

Efter det som har sagts är det värt att nämna att vi på samma rader och tack vare detta tillägg kommer att förklara hur man sparar alla flikar samtidigt. Detta är en av funktionerna som SingleFile ger oss. Således kommer vi att kunna spara i en fil alla flikar som är öppna i Chrome för tillfället, till exempel för att öppna den senare och läsa innehåll spindelväv är bekväma. Och poängen är att den inbyggda webbläsarmetoden vi diskuterade tidigare inte är ett särskilt bra eller effektivt alternativ. Dessutom, när vi behöver hålla alla öppna flikar i det aktiva fönstret, särskilt om det finns många av dem.

Här pratar vi om en gratis tillägg för Google chrome detta kan vara till stor hjälp under de givna omständigheterna. Som vi säger, tack vare detta kommer vi att kunna spara alla öppna flikar till en HTML-fil med ett klick.

Funktioner som erbjuds av SingleFile-tillägget

Naturligtvis, om vi vill skapa en fil oberoende för var och en av dessa flikar, kan vi också göra det med SingleFile. Och kom ihåg att SingleFile-tillägget innehåller några intressanta funktioner för att lagra den här typen av föremål. Närmare bestämt menar vi en aktiv flik, en webbsidesram som automatiskt sparar en uppsättning flikar, bara valda, etc.

Vi kan göra allt detta på några sekunder och samtidigt skapa HTML-filer med flikar öppna i det ögonblicket, vilket kommer att vara mycket användbart. Faktum är att detta är ett av de mest intressanta alternativen som han presenterar för oss. För att göra detta måste du först och främst installera tillägget som sådant från den officiella Google Chrome-butiken. Detta kommer att skapa en ny ikon som motsvarar själva plugin-programmet, som kommer att placeras i webbläsarfältet.

Hur man sparar alla Chrome-flikar samtidigt

I händelse av att vi bara behöver skapa en fil i Html för att formatera med fliken vi ser för tillfället, klicka bara på nämnda ikon. Alltså efter några sekunder Lägg till skapar automatiskt filen som sådan och frågar efter diskutrymmet där vi vill spara den. Det bör noteras att den nya filen själv, öppnar den senare, vi får ett mycket bra resultat. Det behåller det ursprungliga formatet för det sparade nätverket. Alla element ingår här som i början. I själva verket kan man säga att respekt för Original design är en av de bästa funktionerna i denna tillägg.

Å andra sidan, för att se resten av SingleFiles driftlägen kan vi klicka på knappen med de tre vertikala prickarna på den nämnda ikonen. På så sätt kan vi bara spara länkarna på sidan, skriva något om det först eller spara några av dessa flikar.

Låt oss säga att det är enkelt att automatiskt spara alla öppna flikar just nu. Vi behöver bara klicka på tillägget knapp , och gå till menyalternativet Spara flikar / Spara alla flikar.

SingleFile-alternativ för Chrome

OneTab: Detta är ett liknande förslag, vars huvudsakliga syfte är att samla alla flikar som vi har öppnat i webbläsare … Så det sparar dem och lägger dem som en lista i en egen sektion. På så sätt kan vi senare se den vertikala listan med alla flikar öppna och komma åt dem igen.

Hur man laddar ner SingleFile gratis

Som vi nämnde tidigare, detta krom förlängning som du kan ladda ner och installera från den officiella webbläsarbutiken. På så sätt kan du dra nytta av alla funktioner vi har berättat om, och på så sätt spara de flikar du vill ha för senare offlineläsning.

Utvecklare: Gildas

Relaterade artiklar

Back to top button