Silver Android-smarttelefoner förbereder sig för att ersätta Nexus-serien

Note: We hope you enjoy reading this article: Silver Android-smarttelefoner förbereder sig för att ersätta Nexus-serien

Hypotesen att linjen får ny kraft Nexus närmar sig sitt slut, inte ersatt av enheter Google Play Editionsom ursprungligen antogs, men från projektet Android Silvervars detaljer är lite oklara för tillfället.

LÄS ÄVEN: Android Silver – en premiumupplevelse för användare

Google den skulle faktiskt ha för avsikt att investera väl en miljard dollar att konkret marknadsföra, både genom mediareklam och dess närvaro i territoriet, en ny serie enheter high-endringde Silveroch tillverkad av olika tillverkare, inklusive LG Och Motorola i framkant.

Programvaran kommer att vara helt under Googles kontroll, därför utan anpassningar heller bloatware olika, vilket introducerar en enhetlig upplevelse på alla Android Silver-enheter. De uppdateringar de kommer att hanteras av BigG, inte som sui Google Play Editiondär uppdateringarna fortfarande ligger i tillverkarnas händer, därför är det rimligt att förvänta sig en timing i linje med den för nuvarande Nexus, även om enheterna som ska uppdateras kommer att vara fler.

De första modellerna från LG och Motorola väntas komma på nästa årmedan Samsung, HTCOch Sony kanske måste de fortfarande övertygas fullt ut.

Kommer du ihåg ryktena om Nexus-multiplar?

Kort sagt, det påminner oss mycket om det där gamla ryktet om Nexus-multiplar från olika tillverkare, varav dessa Android Silver framstår som de naturliga arvtagarna. Dessutom hade Google nyligen redan upprepat att de ville förbättra “Android-varumärket”, med början med bootanimeringen av den nya Galaxy S5 Och HTC One (M8)och går igenom hypotetiska avtal med Samsung för att begränsa dess anpassning av roboten.

Till en början projektet Android Silver det kommer att riktas till Förenta staterna och andra “utvecklade marknader”, där vi gärna föreställer oss alla där det är tillgängligt Google Play-enhetermen det okända är pris av dessa enheter, som inte borde vara lika inneslutna som den på nuvarande Nexus.

Vi ska i alla fall inte se något konkret innan 2015därav det hypotetiska Nexus 6 det är kanske säkert.

Tills motsatsen bevisats.

Relaterade artiklar

Back to top button