Sharp kan lansera den mest gränslösa smartphone någonsin i januari

Note: We hope you enjoy reading this article: Sharp kan lansera den mest gränslösa smartphone någonsin i januari

Sharp försöker igen en gång till. Efter lanseringen av några av de senaste årens vackraste och mest futuristiska enheter, ofta dedikerade endast till den japanska marknaden, har den välkända tillverkaren av tv-apparater och bildskärmar en aldrig tidigare skådad smartphone av serien Aquosmed en skärm som skulle göra även nya Mi MIX 2 blek.

Efter avslöjandena i augusti förra året, Sharps vd Luo Zhongsheng har återigen gett ledtrådar om denna nästa modell, som förväntas lanseras kl januari 2018. Det speciella är att en sådan enhet bör ha högsta skärm-till-yta-förhållandet någonsin hittills inom smartphonesektorn, därför gör nyfikenheten för de lösningar som antagits redan påtaglig.

De senaste veckorna har det redan dykt upp en del rykten om modellerna FS8010, FS8016 Och FS8018, vilket kan vara nya mellanklassprodukter som företaget har utvecklat i några månader. Än så länge vet vi inte om Sharps nya och allt mer gränslösa smartphone är bland dessa, men tydligen kommer vi att behöva vänta bara några veckor innan det officiella tillkännagivandet.

Relaterade artiklar

Back to top button