Sharp introducerade Aquos R Compact -smarttelefonen med två utskärningar

Det japanska företaget Sharp har meddelat Aquos R2 Compact -smarttelefonen. Jämfört med förra årets Aquos R Compact har nyheten behållit sin kompakta storlek, men har två utskärningar. En av de två ”cutouts” för selfiekameran finns högst upp på displayen. Och den andra “cutout” finns längst ner på skärmen och innehåller en fingeravtrycksskanner.

Aquos R Compact

Aquos R2 Compact fick en 5,2-tums IGZO-skärm med en upplösning på 2280 × 1080 pixlar och en hög uppdateringshastighet (120 Hz). Skärmen är täckt med skyddande Corning Gorilla Glass 3.

Aquos R Compact

Prestandan för gadgeten tillhandahålls av den åttakärniga Snapdragon 845-processorn tillsammans med 4 GB RAM-minne. Volymen på den inbyggda flashenheten är 64 GB.

Aquos R Compact

Dessutom har gadgeten en 22,6 megapixel huvudkamera, ett 2500 mAh batteri med stöd för Quick Charge 3.0 snabbladdning, IP6X dammskydd och IPX5 / IPX8 vattenskydd. Android 9 Pie används som programvara. Mått: 131 × 64 mm, vikt – 135 gram.

Aquos R Compact

Sharp Aquos R2 Compact kommer att finnas tillgänglig från den japanska operatören SoftBank först nästa år. Kostnaden för prylen är fortfarande okänd.

Relaterade artiklar

Back to top button