Sense 8 kommer att ha en freestyle-layout: placera appar och widgets mer fritt! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sense 8 kommer att ha en freestyle-layout: placera appar och widgets mer fritt! (Foto)

Läckorna fortsätter gällande HTC 10, vars officiellt pris i Taiwan det skulle precis ha bekräftats av en läckt broschyr, tillsammans med några skärmdumpar av det nya gränssnittet Sense 8 freestyle layout; och under tiden har smartphonen också dykt upp på två lysande riktmärke (GFXBench och GeekBench) som rapporterar alla funktioner.

Ur teknisk synvinkel finns det inga överraskningar: skärm 5,1 tum QHD, processor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB Bagge32 GB av internminne, kamera 12-megapixel bakre och 5-megapixel främre kamera, plus Android 6.0.1 Marshmallow förinstallerad. Observera att närvaron av också är markerad NFCockså bekräftat av de efterföljande skärmdumparna av Sinne 8men detta är verkligen inte den mest intressanta detaljen av den senare.

LÄS ÄVEN: HTC 10 med stabiliserade selfies?

Det verkar faktiskt som att det nya Sense 8-gränssnittet kommer att introducera freestyle layoutvilket gör att du kan placera appar, widgers och klistermärken fritt, därför undantagna från de klassiska rutnät som våra hem är organiserade med.

Och vad kan du göra med det här alternativet? Enkelt: skapa ett mycket mer originellt hem, som exemplen du hittar i galleriet i slutet av artikeln, där genvägar och bakgrundselement blandas på ett mycket harmoniskt och originellt sätt.

Äntligen tillbaka till prissom vi nämnde i början, HTC 10 bör vara tillgänglig i Taiwan från och med den 15 april, med ett pris på 22 900 nya taiwanesiska dollar (620 €) för 32 GB-varianten och 24 900 TWD (675 €) för 64 GB-varianten. Uppenbarligen är omvandlingen till euro rent vägledande, och i själva verket förväntar vi oss högre siffror för vår marknad, för båda varianterna, även om det bara är för att anpassa sig till konkurrenterna från Samsung och LG, som verkligen har gjort det sämre vid lanseringen av deras toppklass. …

Relaterade artiklar

Back to top button