Senaste Windows 10-patchar aktiverar nyheter och intressen för alla –

Den senaste kumulativa kvalitetsuppdateringen för Windows 10 är äntligen inkluderad denna nya funktion för alla användare … Men eftersom det var en valfri uppdatering för operativsystemet, och det inte heller rekommenderas att installera den här typen av uppdatering, slutade det med att den inte nådde så många användare heller.

Tisdagen den här veckan, den andra tisdagen i månaden, eller “lapptisdag”. Microsoft släppte den kumulativa säkerhetskorrigeringar … Dessa inkluderar säkerhetskorrigeringar som släppts för operativsystemet och de senaste kvalitetskorrigeringarna. Eftersom det här är en säkerhetsuppdatering rekommenderar vi att du installerar den så snart som möjligt. Och därför ny Plugin “intressanta nyheter” fick äntligen 100% av användarna

Nyheter och intressen: En ganska slarvig och förbättrad plugin

När Microsoft introducerade den här nya funktionen är sanningen att den verkade intressant. Generellt sett var det typ Bekanta dig , Google-appen som vi har Android- och Ios-telefoner, men för PC. I praktiken lämnar detta dock mycket övrigt att önska. Artiklar han visar inte alls intressant eller relaterade till vår smak (även om vi blockerar trådar och sidor, de dyker upp hela tiden), och antalet nyhetskällor att välja mellan lämnar mycket övrigt att önska.

Desperate Noticias Intresses W10

Medan Microsoft försöker lösa dessa problem har det nya flödet redan inaktiverats. dålig start , och en ordlek. Och så det har redan svartlistats av användare som började leta efter ett sätt att inaktivera det från det ögonblick det dök upp i aktivitetsfältet utan tillstånd. Lyckligtvis är det väldigt enkelt att ta bort det från skrivbordet och vi kan göra det på bara ett par sekunder.

Hur man inaktiverar det

Microsoft har aktiverat denna plugin som standard för alla användare utan tillstånd. Och med tanke på dess ringa eller ingen användbarhet letar många användare efter hur man inaktiverar den för att återta det fångade utrymmet på operativsystemets aktivitetsfält.

För att ta bort nyheter och intressen från startprogrammet måste vi klicka på valfri del av aktivitetsfältet, välja nyhetssektionen som representerar intressen och klicka på ” Inaktivera “.

Ta bort noticias W10

Om du markerar den här rutan försvinner plugin-programmet automatiskt från Windows-panelen. Om vi ​​vill göra den mindre kan vi också göra det genom att välja att bara visa ikonen. Och härifrån kan vi också minska antalet uppdateringar av nyhetsflödet eller låta det öppnas genom att hålla musen eller helt enkelt klicka.

Relaterade artiklar

Back to top button