Senaste rykten om Galaxy Note III inom några timmar efter presentationen, fingeravtrycksläsare med dubbelanvändare ingår

Note: We hope you enjoy reading this article: Senaste rykten om Galaxy Note III inom några timmar efter presentationen, fingeravtrycksläsare med dubbelanvändare ingår

Kort sagt, eftersom vi i kväll kommer att ha möjlighet att se vad som är sant och vad som inte är, hänvisar de aktuella artiklarna till:

  • Bakstycke i material som skiljer sig från Galaxy S4. Ingen berättar dock för oss vad detta mystiska material är; glas det är mycket osannolikt, metall på något sätt ännu mindre eller så hade det redan pratats mycket om det, så vi förblir skeptiska. Kan Samsung ha uppfunnit en ny typ av plast?
  • Nya funktioner i S Pen. Detta är mest ett slags fjärrsvar på @evleakssom för några dagar sedan hade han sagt att pennans funktionalitet skulle förbli densamma som de två första anteckningarna. I verkligheten tror vi att det bara är ett missförstånd: den välkända informanten talar om båda de första modellerna, och syftar generellt på pennans funktion, som inte har förändrats, och inte till de medföljande apparna, som förmodligen kommer att vara nya och med nya alternativ.
  • Presentera en fingeravtrycksläsare. Som framgick av apk-listan som publicerades i går, och som bekräftats av en anonym Samsung-anställd, skulle fingeravtrycksläsaren placeras på baksidan av telefonen, och kommer också att fungera för att möjliggöra någon form av flera användare: Om telefonen är i händerna på någon annan än dess rättmätige ägare, kommer någon sorts att visas gästläge istället för den vanliga startskärmen. Utöver detta kommer den att integreras i KNOX.

Utöver materialen och funktionerna i S Pen, som alla kommer att illustreras fullt ut för oss, erkänner vi att den föreslagna implementeringen av fingeravtrycksläsaren är ganska intelligent, definitivt ett mervärde jämfört med att bara verifiera användarens identitet.

Några timmar till så får vi reda på vad som är sant.

Relaterade artiklar

Back to top button