Se vad som händer om du tappar en Xiaomi Mi Mix på marken (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Se vad som händer om du tappar en Xiaomi Mi Mix på marken (bild)

När du ser en enhet “vacker från Gud” (cit.) Precis som nya Xiaomi Mi Mix är den första tanken alltid “jag vill ha den nu!”. Men när man tittar noggrant på enheten är den andra förmodligen “Tänk om det faller ur mig?

Xiaomi Mi Mix är en helskärmsenhet, bokstavligen: skärmen upptar 91 % av ytan fram, och det finns inga bårder på 3 av de 4 sidorna. En högklassig teknik, men det ser lika bra ut som det är ömtålig.

För att bekräfta denna teori idag tror vi att ett foto – som vi inte kan garantera äktheten av – dykt upp på nätet under de senaste timmarna, som visar effekterna av en falla på den kinesiska tillverkarens nya smartphone. Och tro mig, det är ingen vacker syn.

Efter att ha fallit till marken, tar enheten inte bara tillbaka en ha sönder tydligt på skärmen, men också på ramen i keramisk på sidan. Kort sagt, en nästan irreparabel katastrof.

Lyckligtvis känner det kinesiska företaget själv till bräckligheten hos sin enhet, och av denna anledning har det beslutat att inkludera en vårdnad för att skydda den.

Dessutom, för de mer försiktiga användarna kommer det också att finnas enförsäkring mot oavsiktliga brott som kostar 249 Yuan, cirka 33 €. Ett nästan löjligt pris, om du tänker på hur mycket en komplett reparation skulle kosta för denna Xiaomi.

Relaterade artiklar

Back to top button