Se Pixel 3 och Pixel 3 XL i all ära (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Se Pixel 3 och Pixel 3 XL i all ära (foton och videor)

@OnLeaks har slagit till igen och skapat exakta bilder som föreställer Pixel 3 och Pixel 3 XL, baserade som alltid på CAD-diagram över de två smartphones. Finisher och färger kan därför skilja sig åt i de slutliga modellerna, planerade till nästa höst, men i allmänhet är det så här vi förväntar oss nästa Googlephones.

Pixel 3 ska ha en skärm på ca 5,4 tum, förmodligen i 18:9, men inget hack. Å andra sidan är ramarna väl uttalade, även över och under skärmen, för att rymma de två främre högtalarna, en funktion som Google inte verkar vilja ge upp. Pixel 3 XLs skärm är mycket större än tack vare dess hack ska komma runt i 6,2 tum.

På tal om det ökända “hacket”, notera att de har ritats in två främre kameror, men detta beror bara på att vissa tidigare läckor verkade bekräfta dem. Från CAD-schemat finns det inget sätt att veta exakt om det verkligen är två kameror, så möjligheten är fortfarande öppen.

När det gäller måtten bör Pixel 3 mäta cirka 145,6 x 68,2 x 7,9-8,6 mm, medan Pixel 3 XL kommer att ha 158 x 76,6 x 7,9-8,6 mm. Det dubbla värdet för tjockleken är i förhållande till den lilla ramen runt backkamera. På tal om det sistnämnda verkar det nu vara utrett att det kommer att bli det igen etttrots modet att använda ett dubbelrum, om inte trippel.

Tänk på att det fortfarande finns ca 3 månader vid lanseringen av Pixel 3 och att ingenting fortfarande är hugget i sten, även om den allmänna bilden verkar väldefinierad. Förutsatt att saker och ting förblir så, vad tycker du: gillar du dem?

Relaterade artiklar

Back to top button