Se hur vacker OnePlus 3 ser ut i den första högupplösta renderingen! (HTC, du ser inte ut!)

Note: We hope you enjoy reading this article: Se hur vacker OnePlus 3 ser ut i den första högupplösta renderingen! (HTC, du ser inte ut!)

OnePlus 3 dyker upp i den första “officiella” renderingen, med tillstånd av @evleaks, vilket nu mer och mer är en garanti och därför inte får oss att tvivla det minsta på att vi verkligen står framför smarttelefonen i fråga. Faktum är att designen överensstämmer med de många bilder som läckt tidigare, med en baksida som starkt påminner om HTCbåde i linjer och material (eller så verkar det som).

@evleaks bekräftar också två intressanta detaljer: användningen av en AMOLED-skärm och en 3 000 mAh batterisom nästan säkert kommer att ha snabbladdning.

I den nedre delen hittar vi dörren USB typ-CFlankerad av ljuduttag Och högtalare. På höger sida har vi strömknappen och det SIM-kortplatsmedan det på vänster sida finns volymvippa Och omkopplare för meddelandeprioritetredan uppskattad i OnePlus 2.

LÄS ÄVEN: OnePlus 3 med 6 GB RAM, 64 lagringsutrymme och Snapdragon 820 för endast 335 €?

På baksidan av smarttelefonen finns kamera den är ganska utskjutande och fyrkantig, flankerad i botten av en LED-blixt som verkar singel, och vi kan inte se andra sensorer, kanske för laserautofokus.

I den främre delen syns fingeravtrycksläsaren tydligt, vilket påminner om den från den senaste Oppo och delvis samma OnePlus 2, men vi har också möjlighet att ta en titt på en “penseldrag”-bakgrund.

Sammantaget är det dock en smartphone med ett “topp” utseende, om än absolut inte original, som vid det här laget verkar väldigt nära att lanseras. Det talades om den 18 maj, men det finns inga officiella bekräftelser på detta, men även om så inte är fallet så lär det inte bli någon lång väntan. Under tiden, kolla in renderingen nedan i originalupplösning och berätta vad du tycker i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button