Se hur LG Nexus 5 (2015) verkligen skulle kunna se ut! (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Se hur LG Nexus 5 (2015) verkligen skulle kunna se ut! (Foto och video)

Baserat på detaljerade diagram, skickat till en okänd tillbehörstillverkare för att göra skräddarsydda omslag, LG Nexus 5 (2015) lyckas alltså visa sig på video, även om det bara är en mockup.

Källan till ritningarna är den vanligtvis tillförlitliga @OnLeaksdärför är rekonstruktionen, även om den inte är definitiv, den mest realistiska vi har för närvarande LG:s nästa Nexus.

LÄS ÄVEN: Nya rykten om Huawei och LG Nexus

Tänk på att vanligtvis är den bakre delen, som är den som är mest intressant för realiseringen av ett hölje, mer exakt, medan den främre kan vara mindre (med särskilt hänsyn till formen på de två högtalarna). Samma resonemang gäller för i material, som är av mindre intresse för dem som gör tillbehör. I detta avseende talar vi om en metallram med en baksida som förmodligen är gjord av plast, men vi kan fortfarande inte utesluta någonting.

Som sagt, mockupen är riktigt snygg och visar oss alla element som läckt hittills, inte minst fingeravtrycksläsaren på baksidan, knapparna på sidan och USB Type-C och ljudjack i botten.

Mått bekräftade igen: 5,2 tum diagonal skärm med smarttelefonen som överlag mäter 146,9 x 72,9 x 8 mm, vilket blir 9,8 mm med tanke på kamerans utskjutande. Kommer det verkligen att vara han?

Relaterade artiklar

Back to top button