Se hur den första Project Tango-smarttelefonen ska se ut! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Se hur den första Project Tango-smarttelefonen ska se ut! (Foto)

Tidigare läckt som Moto Z, den på bilden nedan borde istället vara det världens första kommersiella smartphone baserad på Project Tango, Googles teknik som kan kartlägga den omgivande miljön, för att erbjuda oöverträffade sätt att använda enheten i fråga. Dess presentation väntas redan i morgon, tillsammans med den nya Moto Z, med tanke på att Project Tango-smarttelefonen i fråga är gjord av Lenovo.

På baksidan är det som skulle vara en normal fotografisk sektor istället avsevärt förstorad, för att rymma alla sensorer som behövs för att korrekt uppfatta skärpedjupet och objekten som finns i rymden. Teoretiskt sett bör smarttelefonen därför rekonstruera det som finns runt den, och därifrån är möjligheterna oändliga: spel, virtuell verklighet, inredningskartläggning, navigering, förstärkt verklighet och allt som utvecklare kommer att kunna uppfinna.

LÄS ÄVEN: Lenovos Project Tango? En 6,4-tums phablet

Project Tango har potential för revolution, men det är uppenbarligen en fortfarande spirande teknologi som kommer att ta tid och utveckling för att bli kommersiellt gångbar och användbar, så länge den inte vill begränsas till specialistanvändningar, men det här borde bara vara motsatsen till vad Lenovos smartphone borde vara och vad Google skulle vilja ha.

Vi får dock veta mer snart: vi ses den 9 juni, för alla nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button