Se ASUS Edge of Beyond Conference som startade Computex 2017 …

I går Computex 2017 startade med en ASUS-konferens under tagline “The Edge of Beyond”. De presenterade en hel del bärbara datorer och en ultralätt konvertibel, som vi beskrivit här. SOM OSS ordförande Jonney Shih var på scenen för att visa oss de nya produkterna.

Tjänstemannen verkade väldigt upphetsad över nyheten och berättade för oss en passionerad berättelse om modern teknik och evolution. Evenemanget fokuserade på de nya produkterna från ZenBook och VivoBook. Vi såg ZenBook Flip S (UX370) ta fart, som världens tunnaste konvertibla bärbara dator. Sedan kom ZenBook 3 Deluxe UX490, som är en annan premiär: världens tunnaste 14-tums bärbara dator.

Vi såg också ASUS ZenBook Pro UX550, återigen den tunnaste, lättaste och kraftfullaste ultraportabla maskinen med professionella funktioner. ASUS VivoBook S15 tog priserna ner i området för flera Benjamins, medan de fortfarande erbjuder en 15,6-tums skärm inom ett 14-tums chassi. ASUS VivoBook Pro 15 kom efter det och hade upp till 4K-skärm.

Hela den nya sortimentet är baserat på Windows 10 och erbjuder funktioner som Windows Ink, Windows Hello, Cortana och Modern Standby. En helt ny Zen AiO ZN242-modell gjorde också klippningen, med en högpresterande installation och Windows 10. Den har en 23,8 tums NanoEdge-skärm med 2 mm fysisk ram och en galen 90% skärm till kroppsförhållande. Dessa produkter presenteras alla i Taipei, vid Taipei World Trade Center till 3 juni.

Relaterade artiklar

Back to top button