Saygus tycker att det är klokt att dyka upp på CES och lovar att V² kommer att skickas inom kort

Note: We hope you enjoy reading this article: Saygus tycker att det är klokt att dyka upp på CES och lovar att V² kommer att skickas inom kort

Saygus V² hade pratat mycket om sig själv på CES 2015 och det efterföljande MWC: smarttelefonen verkade klar, fungerande och lovande. Sedan började uppskjutningarna precis när det verkade som att leveranserna skulle starta, och företagets motiv fortsatte att överlappa varandra på ett så otroligt sätt att det nästan verkade ha att göra med en annan tillverkare.

Berättelsens moral: Saygus återvänder för att slå Las Vegas-scenen och lovar att V² kommer att levereras under det första kvartalet av det nystartade året. Ska vi tro på det för att det har gått tillräckligt med tid nu, eller ska vi tvivla på det för att det har gått för mycket tid nu?

LÄS ÄVEN: Saygus V², vår förhandsvisning (foton och video)

Dessutom har smartphonen, som förra året kunde ha betraktats som en topp i sortimentet, inte uppdaterats ur hårdvarusynpunkt, och dess funktioner och pris verkar nu vara ännu mer anakronistiska.

Å andra sidan pratar företaget redan om en framtida smartphone med Snapdragon 820 som ska komma i slutet av 2016, men skämten om den skulle vara uppenbara.

Synd eftersom modellen vi testade i Barcelona var riktigt lovande ur flera synvinklar, men även om den så småningom nådde företagets okuvliga anhängare så verkar dess trovärdighet nu djupt undergrävd, trots några bra idéer.

Relaterade artiklar

Back to top button