Saygus lovar leveranser snart, men kan “Saygus” och “löften” stå i samma mening?

Note: We hope you enjoy reading this article: Saygus lovar leveranser snart, men kan “Saygus” och “löften” stå i samma mening?

Saygus återvänder till Twitter för ny kommunikation angående leveranser av sin smartphone V-kvadratmeddelade vid senaste CES, “klar” vid MWC 2015, men uppskjuten så många gånger att vi nu har tappat räkningen.

“Vi hoppades på februari, men det kinesiska nyåret har gnagt ett par veckor. Vår uppskattning under första kvartalet är fortfarande säker.” I ännu en tweet företaget specificerar sedan att nu kontrollera det mesta av smartphoneproduktionen, vilket tyder på att detta borde skydda dem från ytterligare förseningar, men vem vet varför detta inte lugnar oss.

LÄS ÄVEN: ASUS ZenFone Zoom kommer i handeln 14 månader efter avtäckningen

Det är klart att ett litet företag lätt kan ställas inför alla möjliga problem, men med en smartphone som som mest behövde skickas i maj 2015 är det svårt att vara optimistisk när uppskattningarna talar om nästan ett år senare, särskilt eftersom i en ny tweet vi pratar om fingeravtrycksläsare som kommer att vara klar i början av februari, vilket lämnar fältet öppet för andra möjliga ursäkter.

Kort sagt, Saygus-sagan är inte över än.

Relaterade artiklar

Back to top button