Satechi lanserar sin egen magnetiska trådlösa laddare för iPhone 12

MagSafe är en av nyheterna på iPhone 12 och 12 Pro.Det är ett system som gör att du kan fästa tillbehör magnetiskt på baksidan av den nya iPhone. Apple tillkännagav MagSafe med en omfattande katalog med tillbehör som är kompatibla med iPhone 12 och 12 Pro, och nämnde också möjligheten att tredje parts tillverkare utnyttjar denna funktion för att sälja sina egna tillbehör. Satechi har redan kommit igång och har lanserat en egen magnetladdare.

Satechis nya tillbehör är en trådlös laddare för iPhones. Liksom iPhone MagSafe-laddaren, detta möjliggör också att kopplas till terminalen med hjälp av ett magnetsystem, vilket gör att laddspolarna sammanfaller och kan förse terminalen med batteri utan problem. Förutom att kunna användas även när vi har iPhone i handen.

Snabb laddning och ett användbart tillbehör för andra iPhone-modeller

Laddaren har en rundad och kompakt bas i matt yta, samt en kabel som har en 1,5 m USB C-anslutning för att ansluta den till en adapter. Detta Satechi-tillbehör med MagSafe tillåter ladda iPhone till 7,5 W om vi ansluter den till en 18 W-adapter.

Tänk nu om jag inte har en iPhone 12? Satechi har hittat ett sätt att dra nytta av den här spännande magnetfunktionen med ett kompatibelt tillbehör för andra iPhone-modeller. Det är en magnetisk klistermärke som fäster på baksidan av vår terminal. På så sätt kan vi ansluta laddaren så att mobilen inte rör sig från basen när den laddas.

Satechis magnetiska trådlösa laddare finns nu att köpa på deras hemsida. Det har ett pris på cirka 30 dollar. Magnetklistermärke köps separat, prissatt till $ 10. Det är inte nödvändigt att köpa den om du har en iPhone 12, 12 Pro eller 12 Pro Max, men det rekommenderas om du har en annan iPhone-modell. För tillfället vet vi inte när det kommer att finnas tillgängligt på Amazon.

Mer information: Satechi.

Relaterade artiklar

Back to top button