Satechi introducerar USB-C Clamp Hub för 24-tums iMac

USB-C Clamp Hub från Satechi är en sex-ports hubb som ger tillgång till USB-A-portar från framsidan av din 24-tums iMac.

Det senaste navet från Satechi är designat exklusivt för 24-tums iMac. Den lägger till sex lättåtkomliga portar på framsidan av iMac med en enkel silver-aluminiumfinish.

USB-C Clamp Hub fästs i undersidan av iMac med en justerbar ratt. En kort integrerad USB-C-kabel ansluter hubben via en av de tillgängliga portarna.

När navet väl är monterat placerar det fem portar inom bekvämt räckhåll för användaren. Portarna inkluderar tre USB-A-portar, en USB-C-port och micro/SD-kortläsare.

Alla USB-portar erbjuder upp till 5 Gbps dataöverföringshastigheter men stöder inte videopass-through eller laddning. USB-A-portarna kan inte heller användas med externa enheter som Super Drive.

USB-C Clamp Hub har en silver-aluminiumfinish, men Satechi säger att dess design bör bibehålla estetiken hos vilken 24-tums iMac som helst. Eftersom äldre iMac är tjockare med ett böjt chassi, kommer klämman bara att fungera med den senaste modellen.

Beställ USB-C Clamp Hub för 54,99 USD från Satechi så skickas den i mitten av september. Rabattkoden IMAC15 ger 15% rabatt på butikspriset.

Relaterade artiklar

Back to top button