Samsungs rullbara smartphone kommer att ha den främre kameran under skärmen och en pulssensor

I sin ros Samsung har introducerat en serie hopfällbara smartphones över tiden och kommer att fortsätta att göra det även inom en snar framtid med tanke på Unpacked-evenemanget som planeras till nästa 11 augusti under vilket det sydkoreanska företaget kommer att presentera Galaxy Z Fold 3 och Galaxy Z Flip 3. Bland de olika projekten finns det dock också hans första rullbara smarttelefonen som ska släppas 2022.

Samsung har redan registrerat två potentiella namn för den här nya glidskärmsmodellen, som i kraft av denna nya faktor skulle kunna kallas Samsung Galaxy Z Slide eller Samsung Z Roll. I november 2020 inlämnades en patentansökan till United States Patent and Trademark Office (USPTO), som sedan publicerades den 17 juni 2021. Den ingick sedan också i databasen från World Intellectual Property Office (WIPO) och medföljande dokumentation presenterar en avancerad Galaxy-enhet med en rullbar skärm.

LÄS OCH: Här är de uppdateringar som TCL lovar för sina Android-smartphones

I dess mer kompakt form, erbjuder smarttelefonen en skärm från normal storlek, men när du drar ut återstående delen av skärmen från höger sida förstoras ytan upp till 30%. Vi pratar om en motoriserad process och den flexibla skärmen glider på en roterande rulle som automatiskt låses när skärmen är helt utdragen.

Samsungs rullbara smarttelefonpatent säger vidare att Fram kamera kommer att placeras under den flexibla skärmen, liksom ljussensorn och närhetssensorn. De fingeravtryckssensor för att låsa upp enheten. När det gäller den bakre kameran kommer den att ha tre linser, medan blixten ligger under modulen. En liten pärla att rapportera är istället en pulssensor ingår bredvid blixt.

DE enhetens sidor de hålls fria från knappar, medan det finns en USB Type-C-port, en dubbelhögtalare och mikrofon längst ner. Vid tiden förutvinning av den dolda delen på smarttelefonen visas en ytterligare högtalare.

För tillfället återstår det att se när Samsung kommer officiellt att presentera den här nya enheten, även om ryktet cirkulerar på nätet att 2022 kommer att vara det förutbestämda året.

Bilder

Via: LetsGoDigital

Relaterade artiklar

Back to top button