Samsungs nya trådlösa laddare ger oss ytterligare en ledtråd om Galaxy Note 9:s batteri (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsungs nya trådlösa laddare ger oss ytterligare en ledtråd om Galaxy Note 9:s batteri (bild)

A ny trådlös laddare tillverkad av Samsung. Modellen i fråga är EP-N6100trolig efterträdare till förra årets en identifierad av initialerna EP-N5100.

Lanseringen av den här typen av laddare sammanföll med avtäckningen av Galaxy S8 2017 och Galaxy S9 tidigare i år, så det är säkert att förvänta sig att det kommer att hända igen. tillsammans med ankomsten av en ny enhet som kan utnyttja sin potential.

Den nya laddaren har en högre laddningskapacitet än föregångarengår från 9V och 1,67A till 12 V och 2,1 A. Detta kan säga oss något om den troliga kapaciteten hos batteriet till nästa Galaxy Note 9 indirekt bekräftar ryktena som talar om 4 000 mAh.

En kraftfullare laddare för ett större batteri. Det verkar ganska logiskt för oss och med stöd av flera ledtrådar som går åt samma håll tror vi att det kommer att gå så här. Vi måste bara vänta till början av augusti, när den officiella presentationen är planerad, för att ta reda på om vi hade rätt.

Relaterade artiklar

Back to top button