Samsungs nya hopfällbara telefon är på väg

Samsungs vikbara telefon lanseras nästa månad. Samsung har bekräftat att Galaxy Unpacked-evenemanget kommer att äga rum den 10 augusti, och förtydligade den krypterade tweeten som delades på Twitter igår.

Samsung uppmanade människor att använda tre bilder för att avslöja det hemliga meddelandet genom att skicka en krypterad tweet.

tweeta“Vi har en hemlighet att berätta för dig. #SamsungUnpacked,” användes.

Tweeten innehöll också en länk till Samsung Unpacked, företagets hemsida. Men när detta skrivs tar du bara genom att klicka på den till Samsung Mobile-webbplatsen och ger inga fler detaljer om Unpacked. Du kommer att ha en chans att dechiffrera tweeten som visas ovan innan du avslöjar vad lösenordet är.

Matcha helt enkelt de färgade cirklarna med tecknen i föregående bild. Resultatet är “08 10 22.” som pekar på den 10 augusti.

Den nya Samsung hopfällbara telefonen kommer att presenteras den 10 augusti

Skärmen som medföljer trailern bekräftar att Samsungs hopfällbara telefoner kommer att ha en hopfällbar enhet i form av en Galaxy Z Flip. Publicerad händelse Samsung.comDet börjar kl 16.00 (Turkiet tid).

Det har bekräftats exakt när Samsung kommer att vara värd för premiären, eftersom datumet den 10 augusti har nämnts många gånger tidigare.

Medan den fjärde generationens Fold och Flip-telefoner, som ersätter Note som Samsungs tvååriga flaggskepp, till stor del förväntas stjäla showen, kan den nya Galaxy Watch 5-serien och Galaxy Buds Pros trådlösa hörsnäckor också avslöjas.

Samsung har ännu inte beslutat om det kommer att hålla en traditionell produktlansering eller bara livestream. Hur som helst, vi ser fram emot att få tag på den nya tekniken och dela våra första tankar så snart som möjligt.

Baserat på det krypterade meddelandet som Samsung delade igår och lanseringsdatumet för Galaxy Z Flip 3 och Fold 3, kommer vi att se uppgraderade Samsung hopfällbara telefoner nästa månad. Om telefonen som visas i inbjudan är Z Flip 4 kan rapporter om att gadgeten endast kommer att få mindre uppdateringar vara sanna. Det verkar dela Flip 3:s form, bakre dubbla kameralayout och sidomonterad strömknapp/fingeravtrycksläsare. Den 10 augusti bör vi också förvänta oss släppet av Z Fold 3-uppgraderingen, som, enligt spekulationer, kan ha en lite annorlunda kamerabula än den på Z Fold 3.

Den nya Samsung hopfällbara telefonen kommer att presenteras den 10 augusti!

Den senaste uppgraderingen av den hopfällbara Samsung-telefonen har sett en betydande uppdatering och vi förväntar oss fler utvecklingar även denna generation. Med prestandaförbättringar och ett potentiellt 1TB lagringsalternativ ser Galaxy Fold 4 ut som en ganska blygsam uppdatering när det gäller specifikationer. Vi är hoppfulla att de förbättrade produktionsprocedurerna gör att Samsung kan sänka priset lite mer, eftersom förra årets modell var ganska dyr.

Nya Galaxy Watches kommer också

Samsungs förbeställningsmarknadsföring sparar pengar för Galaxy-telefoner och klockor. Nya Galaxy Watches förväntas också komma. Amerikanska kunder kan tjäna en förköp för allt företaget tillkännagav i augusti genom att helt enkelt ge Samsung deras namn och e-postadress. Om du vill vara en av de första att veta vad Samsung har att erbjuda, måste du förmodligen se livestreamen om några veckor.

Relaterade artiklar

Back to top button