Samsungs första flexibla smartphone kunde vikas in på sig själv

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsungs första flexibla smartphone kunde vikas in på sig själv

Nyheten om certifieringen av den påstådda Galaxy X och särskilt de senaste orden av Dongjin Koh om Samsungs planer för den närmaste framtiden, har återigen uppmärksammat teknikentusiaster på vad som i flera år förväntas vara den nyhet som kan revolutionera verkligen sektorn: den flexibla smartphones.

I själva verket verkar det nu som att tiderna är det mognainom 12 månader kunde vi se ankomsten på marknaden av den första flexibla smartphonen, förmodligen märkt Samsung, eller det företag som mest av allt har trodde och investerade på projektet, sedan 5 år. Men eftersom detta är en så innovativ teknik är det särskilt svårt att göra prognoser om hur det kan visa sig. A ny Rapportera kommer från Sydkorea, men försök att förtydliga en aspekt i synnerhet.

Så vitt man vet hittills, Samsung i början fick arbeta på smartphones vars display viks på sig självrapportering på modet clamshell-designen (faktiskt aldrig helt bleka i öst).

Men sedan verkar det som att den koreanska jätten hade vänt sig till filosofin motsatt, för att säkerställa att du från en stor display får två mindre, i hopfällt läge. Nu kan dock Samsung enligt ovannämnda källor vara det gick tillbaka i sina steg.

Det är oklart varför Samsung kan ha kommit på det om igen fokuserat på smartphones som kan vikas på sig själva, även utrustade med böjda skärmar. Enligt vissa skulle detta val vara mer konservativ jämfört med nuvarande teknik och skulle därför tillåta den koreanska tillverkaren att verkligen komma ut på marknaden på kortare tider. Om så verkligen är fallet kommer vi att få reda på det först under de närmaste månaderna, men vad som är säkert är att användarna de förväntar sig en verklig revolution och vi hoppas att Samsung arbetar i den riktningen.

Relaterade artiklar

Back to top button