Samsung W2018 är den nya toppen av clamshell-serien: här är den i några bilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung W2018 är den nya toppen av clamshell-serien: här är den i några bilder (foton)

Samsung är ett av få företag som ännu inte helt har övergett idén om Flip Phone. Faktum är att tack vare W-linjen producerar den koreanska jätten fortfarande toppklass med clamshell design, för de mest nostalgikers lycka. I år kan det bli turen W2018en ny modell som innehåller linjerna från sina föregångare i W2017- och W2016-versionen, med förnyad hårdvara i takt med tiden.

Enheten har redan blivit certifierad av det kinesiska organet TENAA och har upptäckts i några fotoläcka publicerad på Twitter, bekräftar utseende och datablad jämfört med tidigare rykten. Displayen är en panel AMOLED från 4,2″ i Full HD-upplösning, med ganska tjocka och märkbara kanter, och enhetens dimensioner verkar generösa.

När det gäller den interna hårdvaran bör det finnas en SoC Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB av RAM, 64 GB internminne och batteri från 2 300 mAh. På framsidan finns en kamera från 5 MPmedan på baksidan den huvudsakliga är från 12 MP och finns nära fingeravtrycksläsaren.

Den nya W2018 kan snart lanseras på marknaden med en pris verkligen lång – det talas om över 1 000 dollar – även om dess ankomst bara bör begränsas till ett fåtal utvalda länder i Asien. Vissa källor tyder på att marknadsföring även kan utvidgas till resten av världen, men vi får se vad företaget bestämmer vid presentationstillfället.

Relaterade artiklar

Back to top button