Samsung visar en första bild av Galaxy S IV och under tiden dyker DUOS-versionen upp på YouTube

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung visar en första bild av Galaxy S IV och under tiden dyker DUOS-versionen upp på YouTube

Bilden du ser ovan gick jorden runt i ett nafs, och det kunde inte vara annorlunda, eftersom det var Samsung Mobile US som publicerade den på Twitter. Som ni ser så visas vi inte mycket av telefonen, men profilen verkar helt i linje med den numera klassiska Samsung-designen och passar ganska bra med de första bilderna som läckte igår. Vid närmare eftertanke faktiskt, kan den ovan mycket väl vara konturen av en Galaxy S III framstod som något nytt, vilket följande lilla photoshop-arbete visar:

Som du kan se är överlappningen praktiskt taget perfekt, vilket innebär att Samsung har lämnat designen på sin flaggskeppsmodell praktiskt taget oförändrad, eller att den glatt gör narr av oss alla. Dessutom har frånvaron av en talare redan spridit hypoteser om benledning men ärligt talat är vi ganska skeptiska till det, eftersom det är en teknik som är för speciell för att användas i en modell som är avsedd att sälja miljontals enheter.

Och äntligen kommer vi till Galaxy S IV DUOS som sågs igår: kommer det att bli en prototyp? Blir det den riktiga? Hur som helst, objektet dyker nu upp verklig, för förutom bilderna som cirkulerade igår har vi nu också en video för att visa den på alla dess sidor, och en sådan sak kan knappast förfalskas. Huruvida detta är den definitiva designen eller inte är ännu inte bevisat, men om du kombinerar videon nedan med bilderna ovan ser bilden ganska tydlig ut, om inte “Samsung lurar oss alla glatt”. Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button