Samsung vill slå alla i tid: smartphone med fyra bakre kameror i slutet av året?

Den senaste tweetet från den kinesiska läckaren Isuniversum det är så enkelt som det är gåtfullt. Meddelandet upprepar ordet “Rum“, Föregås av”Samsung“. Lyckligtvis ger svaren på användarkommentarer mer utrymme för förståelse och får oss att bättre förstå vad läckaren menade: enligt Ice Universe kommer en ny Samsung-smartphone i år och kommer att ha fyra bakre kameror.

Efter de många rykten om användningen av den tredubbla kameran, som borde göra sitt utseende i Galaxy A 2019-serien, verkar dessa nya rykten meddela en riktig vändpunkt för den koreanska tillverkaren, vilket kan vara bland de första att använda en konfiguration med fyra sensorer på baksidan av en smartphone.

Ingenting är känt om den nya enheten. Måste anlända slutet av 2018, det borde inte handla om den nya Galaxy S10 eller den mycket efterlängtade Galaxy F (eller Galaxy X), den hopfällbara smarttelefonen som förväntas nästa år, och det är läckaren själv som bekräftar det i ett av svaren på kommentarer. Den enda möjliga misstänkta för användningen av denna stora nyhet för fotografisektorn kan vara Galaxy W2019, flip-telefon som kan meddelas i slutet av året men bör förbli exklusiv för de östra marknaderna.

LÄS OCH: Huawei P30 kommer nästa år

Vilken är då den modell som valts för debut av fyrdubbla kameran, förutsatt att rykten är sanna? Omöjligt att säga just nu, men det är verkligen en mycket intressant nyhet för hela sektorn. Om Samsung verkligen vill fördubbla optiken på sina enheter kommer vi antagligen att veta mer under de kommande veckorna.

Via: Android HeadlinesKälla: Isuniversum (Twitter)

Relaterade artiklar

Back to top button