Samsung vill att induktiv laddning ska bli standard

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung vill att induktiv laddning ska bli standard

Samsung vill ha trådlös laddning bli för alla, och en liknande förklaring mindre än två veckor efter lanseringen av Galaxy S6 kan bara tolkas som en avsiktsförklaring för nästa topp i sortimentet av det koreanska huset.

LÄS ÄVEN: Samsung berömmer historien om sina kameror

där induktiv laddning den hade faktiskt redan ställts in mot Galaxy S6, och Samsungs kommer nu bara som den välkomstbekräftelse vi har väntat på. Synd att ryktena om S6-batteriet talar för sig själva 2 600 mAhmen denna sista detalj har ännu inte bekräftats på något sätt och vi hoppas att det kan visa sig vara ett fel, eller att åtminstone autonomin lyckas leva upp till förväntningarna.

Vilken typ av induktiv laddning kommer Galaxy S6 då att anta? Det finns för närvarande tre tekniker som konkurrerar om företräde: Wireless Power Consortium (WPC) med Qi-standarden, Power Matters Alliance (PMA) och Alliance for Wireless Power (A4WP); och Samsung är en del av alla dessa tre grupper.

Så kommer Galaxy S6 att stödja dem alla? Eller kommer Samsung att diktera reglerna? Detta är ännu inte känt för oss, men å andra sidan kommer det koreanska huset också att behöva behålla några överraskningar för det officiella tillkännagivandet.

Relaterade artiklar

Back to top button