Samsung tjänar ytterligare ett rekord, vilket det skulle ha klarat sig utan: det är det mest klonade varumärket 2017 (foto)

Ur vissa synpunkter är 2017 det har gått ett år revanscher för Samsung. Det är underförstått att dess företräde som den största smartphonetillverkaren inte har varit ifrågasatt på många år nu, 2016 hade den koreanska jätten halkat på den enorma bananskal kallas Galaxy Note 7, som hade riskerat att underminera den trovärdighet. Ett år senare var Galaxy S8, S8+ och Note 8 istället framgångar obestridd, av allmänheten och kritiker, definitivt tre av årets bästa toppar. Enligt a nyfiken Rapportera av AnTuTu Men under 2017 utmärkte sig Samsung även i en annan ranking, om än mycket mindre smickrande.

Samsung är verkligen det favoritmärke från tillverkare av klon smartphoneseller modeller som troget försöker återge de estetiska linjerna i de mest kända smartphones – inklusive olaglig förfalskning av logotypen – för att lura mindre erfarna användare. Dessa smartphones säljs faktiskt till mycket lägre priser än originalen, eftersom de är utrustade med hårdvaruplattformar låga änden.

Det är ett ganska utbrett fenomen, som kan ockupera 2,64 % av alla smartphones som passerade AnTuTu under 2017.

Bland dessa är 36,23 % de är modeller som efterliknar märkesenheter Samsungmed de olika varianterna av Galaxy S7 kapabel att ockupera alla tre stegen på pallen för de mest förfalskade modellerna. Vi måste gå ner till femte plats att hitta en icke-Samsung-smarttelefon och, som du kan föreställa dig, är det en iPhonei synnerhet 7 Plus. Även Apples smartphones är ett eftertraktat offer av förfalskare, lockade av det stora intresse de väcker bland användarna. För 2018 som precis har börjat skulle det inte förvåna oss om den ikoniska iPhone X skulle erövra toppen av denna ouppbygglig rangordning.

Relaterade artiklar

Back to top button