Samsung tillkännager sin nya robusta smartphone: Galaxy Xcover 3 (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung tillkännager sin nya robusta smartphone: Galaxy Xcover 3 (bild)

Dess ankomst har varit i luften ett tag, och Samsung har nu gjort det officiellt. Galaxy Xcover 3 är den nya smartphonen oländig av det koreanska företaget, som är särskilt motståndskraftigt. Hur många? Fall från 1,2 meters höjd, inget inträngning av damm och nedsänkning i 30 minuter under en meter vatten, enligt IP67 certifiering.

LÄS ÄVEN: Vattentät Bluetooth-högtalare, vårt test (foton och videor)

Förutom de vanliga hem-, bakåt- och multitasking-knapparna har vi också en dedikerad till facklasom med ett dubbelklick startar kamera.

Resten av de tekniska funktionerna är på ingångsnivå eller nästan: 4,5 tum WVGA-skärm (480 x 800 pixlar), 1,2 GHz fyrkärnig processor, 1,5 GB RAM, 8 GB internminne utbyggbart, 5 megapixel kamera med undervattensbilder , 2 megapixel frontkamera, höjdmätare, kompass, GPS, NFC och även Knox, så att säkerheten är total, även på mjukvarusidan. Vikt 154 gram och tjocklek 9,95 mm för en smartphone baserad på Android 4.4 KitKat, men som även ska uppdateras till Android 5.0 Lollipop.

Tillgänglighet och pris – Samsung Galaxy Xcover 3 kommer i april till ett pris på cirka 275 €, även om tillgängligheten för specifika marknader ännu inte har bekräftats.

Relaterade artiklar

Back to top button