Samsung tillkännager officiellt Galaxy S4 och S4 Mini Black Edition, med baksida i konstläder (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung tillkännager officiellt Galaxy S4 och S4 Mini Black Edition, med baksida i konstläder (foto)

Seoul, Korea–[February 7, 2014]- Samsung Electronics Co., Ltd. introducerade idag nya Black Edition-versioner av de framgångsrika Galaxy S4 och S4 mini. Dessa nya utgåvor är de senaste i Samsungs strävan att bygga vidare på sitt engagemang för att leverera innovativ teknik med fler premiumdesignval till konsumenterna.

Både Galaxy S4 och S4 mini Black Editions har ett högkvalitativt läderliknande texturerat svart bakstycke och ram. Denna distinkta och raffinerade design ger konsumenterna en elegant Galaxy-upplevelse. Dessutom kommer Black Edition-enheter också förladdade med en svit med åtta dedikerade bakgrundsbilder för både hem- och låsskärmen samt flera nya och exklusiva ringsignaler. Galaxy S4 och S4 mini Black Editions säljs i elegant svart förpackning komplett med en uppsättning svarta tillbehör inklusive en strömadapter, datakabel och hörlurar.

“När Samsung fortsätter att expandera på den moderna Galaxy-designmetoden, är vi glada över att kunna erbjuda Black Edition-versioner av våra populära Galaxy S4 och Galaxy S4 mini”, säger Younghee Lee, Executive Vice President för Global Marketing, IT & Mobile Division på Samsung Elektronik. “Dessa iögonfallande och sofistikerade modellerna är Samsungs engagemang för att ge konsumenter nya sätt att uttrycka sin stil genom sin mobila enhet.

Black Edition Galaxy S4 och Galaxy S4 mini-enheterna kommer att finnas tillgängliga på utvalda marknader från februari.

Gör livet mer meningsfullt med Galaxy S4

Galaxy S4 utvecklades för att förbättra de meningsfulla ögonblicken i våra liv genom sina innovativa funktioner och överlägsna hårdvara. Den har en Full HD Super AMOLED-skärm som visar upp bilder när de är allra bästa på en 5-tumsskärm med 441ppi. Utrustad med en kraftfull bakre 13 MP-kamera, har Galaxy S4 också en Dual Camera-funktion som tillåter samtidig användning av både främre och bakre kameror. Galaxy S4:s nya och innovativa mjukvarufunktioner inkluderar Air View och Air Gesture för enkla uppgifter, samtidigt som den håller användarna uppdaterade med information om deras hälsa och välbefinnande med hjälp av S Health.

Upplev den kraftfulla och kompakta Galaxy S4 mini

Med en 4,3 ”qHD Super AMOLED-skärm, 107 g lätt vikt och kompakt design är Galaxy S4 mini lätt att bära och använda med en hand.

Även om den är kompakt, har Galaxy S4 mini också kraftfull prestanda, utrustad med en 1,7 GHz dual core-processor som tillåter användare att snabbt och enkelt utföra dataintensiva uppgifter. Galaxy S4 mini stöder många intuitiva funktioner och tjänster som tillhandahålls av Galaxy S4, designade för att förbättra varje aspekt av livet.

Relaterade artiklar

Back to top button