Samsung tillkännager en ny variant av Galaxy S4 och S4 mini: här är dual-mode LTE

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung tillkännager en ny variant av Galaxy S4 och S4 mini: här är dual-mode LTE

Samsung fortsätter att ta fram den ena varianten efter den andra av märket “S4”, men den här gången är förändringarna varken estetiska eller (för funktionella): de två nya Galaxy S4 och S4 mini har faktiskt bara en annan not än de nuvarande modellerna, eller närvaron av dual-mode LTE.

I princip båda telefonerna stöder både standarden TDD-LTE den där FDD-LTE, vilket praktiskt taget tillåter honom att komma åt LTE-nätverk runt om i världen utan alltför många problem (FDD är den mest utbredda standarden, men särskilt i östlandet används också TDD eller en kombination av båda). Men låt oss inte blanda ihop dem med versionen LTE-avanceratvilket är en annan sak.

Det finns fortfarande inget exakt releasedatum för dessa “nya” modeller, mestadels avsedda för de som reser mycket mellan olika geografiska områden (eller intet ont anande köpare), och inte heller ett pris för vår marknad. Som alltid kommer vi att meddela dig vid nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button