Samsung tillkännager de (höga) priserna på Galaxy Note 3 och Gear i England

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung tillkännager de (höga) priserna på Galaxy Note 3 och Gear i England

De Samsung Galaxy Note 3 och den Galaxy Gear jag är tillgänglig för förbeställning från den anglosaxiska Samsung Experience Store på en minisajt tillägnad dem; tillfället låter oss veta vilket pris enheterna kommer att säljas till.

Priset på Galaxy Note 3 kostar 649 £cirka € 770, medan den av Utrustningen kostar £299, cirka 355 €; de som vill köpa dem istället båda två kommer att behöva spendera 848 pund (cirka 1 000 €), vilket sparar hela 100 £.

Det har påpekats att de priser som fastställts för det engelska territoriet är stratosfäriska jämfört med de som ses i USA, till exempel kommer Verizon att sälja Note 3 för $699, AT&T för $724. Ingen operatör säljer Gear separat: Verizon erbjuder det tillsammans med Note 3 till ett pris av $ 999. Det är tydligt att köp från en operatör alltid innebär besparingar: telefonen är “märkesvaror“Och det blockeras också ofta, men genom att göra de nödvändiga omvandlingarna är prisskillnaden mellan Note 3 i Samsung Store och Verizon mer än 200 €, en siffra som verkar helt oproportionerlig.

I alla fall, för att söta p-piller, har den koreanska tillverkaren beslutat att erbjuda en rabatt på 50 £ för den som skrotar en gammal Samsung-telefon (fungerar eller inte), vilket bekräftas av den officiella adressen till “kampanjen”.

Relaterade artiklar

Back to top button