Samsung tillkännager Black Edition av Galaxy S4 och S4 Mini, med baksida i konstläder, för Ryssland (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung tillkännager Black Edition av Galaxy S4 och S4 Mini, med baksida i konstläder, för Ryssland (foto)

Varianterna av Galaxy S4 räcker aldrig, särskilt inte i Ryssland, där Samsung precis har presenterat en ny version av den populära toppen av sortimentet och dess minivariant (variant av en variant: variation? Ed), som är inspirerad av bakstycket på Galaxy Note 3 (för att inte våga för mycket).

LÄS ÄVEN: Officiell Samsung Galaxy Note 3 Neo för 579 €

Faktum är att ta konstläder på baksidan av det koreanska företagets phablet, och transplantera den, med nödvändiga ändringar, på Galaxy S4 och S4 Mini, utan att ändra något inuti de två smartphones: här är Black Editions i fråga, som kommer att finnas tillgängliga i Ryssland från och med nästa månad 660 och 460 dollar respektive.

Inga nyheter för en eventuell internationell lansering, men med tanke på det begärda beloppet kanske vi väntar på Galaxy S5 först; Under tiden kan vi beundra de svarta renderingarna i slutet av artikeln för att få en uppfattning om det svarta utseendet på dessa “nya” smartphones.

Relaterade artiklar

Back to top button