Samsung tillkännager att 20 miljoner sålda Galaxy S III har övervunnits

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung tillkännager att 20 miljoner sålda Galaxy S III har övervunnits

Oavsett om det var inspirerat av Apple, om det var en gåva från den blå fen eller att han ritade den på måfå, en sak är säker: med Galaxy S III har Samsung definitivt helgat Galaxy S-familjen som en storsäljare: över 20 miljoner GS3 sålda på 100 dagar sedan lanseringen och förmodligen miljoner till.

I slutet av juli fanns det 10 miljoner men nu har de redan fördubblats, vilket konsoliderar det nuvarande ledarskapet för det koreanska företaget som ledande inom smartphonesektorn.

Region för region har GS3 kommit 6 miljoner enheter i Europa4,5 miljoner i Asien, 4 miljoner i Nordamerika och 2,5 miljoner i Korea, vilket bekräftar den gamla kontinentens benägenhet för denna modell.

Kort sagt, inte bara stora antal, utan också på korta tider: Galaxy S III skulle faktiskt ha sålt slut tre gånger snabbare än Galaxy S II, och sex gånger mer än stamfadern Galaxy S. Fortsätter i denna takt, vilket är Men även tre månader efter lanseringen och därför inte bara resultatet av initial entusiasm, kommer GS3 snart att överträffa de berömvärda siffrorna från sina föregångare: 24 miljoner Galaxy S och 28 miljoner Galaxy S II såldes fram till juni förra året.

Det är värdelöst att räkna de läsare som har bidragit till familjens framgång, vi är ganska nyfikna på att veta hur många av er som är nöjda med ert köp och vilka som har klagomål att framföra.

Relaterade artiklar

Back to top button