Samsung tänker också på Italien för lanseringen av sin första Android Go: skulle du vilja ha en?

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung tänker också på Italien för lanseringen av sin första Android Go: skulle du vilja ha en?

Såg för några månader sedan på Geekbench, Samsung SM-J260 det såg ut att bli den första Samsung-smarttelefonen med Android Go ombord. Vi gav honom inte för mycket uppföljning med tanke på att han inte skulle ha kommit till Italien ändå, och istället kanske vi hade fel.

Enligt vad som rapporterats av SamMobile, som vanligtvis har bra informanter i ämnet, utvecklar det koreanska företaget också en europeisk version av smartphonen, kännetecknad av det typiska suffixet “F” för vår marknad (SM-J260F). Denna modell skulle faktiskt redan testas i olika europeiska länder, Italien ingårmedan varianten SM-J260M det skulle vara avsett för Sydamerika, och slutligen SM-J260G det skulle vara den version som tidigare setts för den asiatiska marknaden.

Med tanke på att det redan har gått några månader sedan de första rapporterna om denna smartphone vet vi inte exakt när Samsung planerar att lansera den, men om den verkligen testade den på så många marknader betyder det förmodligen att det inte borde vara långt borta.

Poängen är: en low-end Samsung-smartphone med standard Android, kan det verkligen göra skillnad?

Relaterade artiklar

Back to top button