Samsung som Razer: en Galaxy med en 120 Hz skärm på vägen? (Foto)

Samsungs nästa flaggskepp, Galaxy S11, verkar ta med sig många nya funktioner. En av dessa kan ha presenterats av Galaxy Note 9: s nya One UI 2.0 beta: den ökade uppdateringsfrekvensen för skärmen.

Dold i den nya versionen verkar vara ett alternativ för att öka skärmens uppdateringsfrekvens från 60Hz till 120 Hz. Hoppade över 90 Hz för OnePlus 7T och Pixel 4 för att direkt nå de högsta värdena hittills endast nått av ASUS med Razer Phone 2.

Uppenbarligen är det ryktet med Note 9-hårdvaran helt värdelöst, men det antyder för oss det Samsung arbetar på en ny smartphone utrustad med denna teknik. Detta bör inte överraska oss: Samsung själv producerar de flesta av de höga uppdateringsfrekvensskärmarna, och det var uppenbart att de förr eller senare också skulle komma fram till Galaxy-smartphones.

LÄS OCH: Samsung Galaxy Celebration Box är den perfekta julklappen för äkta fans

Mer information kommer också från Ice Universe-tweeten: den här uppdateringsfrekvensen kan ställas in på ett sådant sätt att förbli konstant (vid 60Hz eller 120Hz) eller det ändras automatiskt baserat på sammanhang (förhoppningsvis inte i begränsad omfattning som med Pixel 4).

Via: 9to5Google

Relaterade artiklar

Back to top button