Samsung SM-G906S med QHD-skärm, Snapdragon 805 och Android 4.4.3 dyker upp i Hong Kong

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung SM-G906S med QHD-skärm, Snapdragon 805 och Android 4.4.3 dyker upp i Hong Kong

Samsung arbetar på en Galaxy S5 Prime? Många har frågat detta i månader nu, och enligt vad som rapporteras i en databas på långt håll Hong Kongden här modellen, eller åtminstone en som ser ut som den, finns verkligen.

LÄS ÄVEN: Galaxy S5 Prime endast tillgänglig i begränsade mängder

Bland de tekniska egenskaper som rapporteras hittar vi faktiskt en 5,1-tums QHD-skärm, processor Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB RAM och 16 megapixelkamera. Smarttelefonen skulle också redan vara baserad på Android 4.4.3den fantasmagoriska senaste versionen av Android, för närvarande föremål för endast spekulationer och fel.

Vi har därför ytterligare bekräftelse på en ev Galaxy S5 Primei det här fallet med modellnummer SM-G906men andra rykten talade om dess mycket begränsade tillgänglighet, så mycket att den kunde förbli begränsad till endast den asiatiska marknaden, och det faktum att smartphonen indikeras som “Galaxy S5 LTE-A”, Kan bara vara en indikation på dess exklusivitet för Korea, lite som det hände redan förra året.

Och kanske, vi skulle inte ens nödvändigtvis missa det.

Relaterade artiklar

Back to top button