Samsung SM-G900F: första spåren av en blivande Galaxy S5

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung SM-G900F: första spåren av en blivande Galaxy S5

Det är säkert fortfarande tidigt att prata om Galaxy S5, men det betyder inte att det redan finns många mer eller mindre fantasifulla rykten på nätet.

Den senaste i detta avseende, som vi pratar om, ser modellen som huvudpersonen SM-G900F av Samsung, en av de möjliga “kandidaterna” att fylla rollen som nästa topp i sortimentet, som har skapat rubriker för att ha tagit sig upp med arrogans till tredje plats på pallen för Webbläsarmärke, ett riktmärke som logiskt handlar om navigering. Dessutom används denna nya modell Chrome 28istället för den nyare versionen 31, med vilken den förmodligen skulle ha fått ännu högre poäng.

LÄS ÄVEN: Kommer Samsung SM-G900S att vara Galaxy S5?

Sm-G900F är dock inte den enda kandidaten till titeln Galaxy S5: vi har redan sett SM-G900Smed upplösning av ben 2 560 x 1 440 pixlaroch vi har inga tvivel om att andra serienummer också kommer att ta sig fram i framtiden.

Tyvärr ger Browsermark ingen indikation om de tekniska egenskaperna hos smartphones i fråga, så allt vi kan göra är att skriva ner serienumret, eftersom vi har en känsla av att vi förr eller senare kommer att drabbas av det; om det gäller Galaxy S5 eller inte kommer vi att få reda på först i sinom tid.

Relaterade artiklar

Back to top button