Samsung-skärmar för PS5 och Xbox Series X med HDMI 2.1 –

Den perfekta PS5-skärmen?

Med en imponerande 28-tums storlek, Nya Samsung Odyssey G7 G70A har en upplösning på 4K 3840 x 2160 pixlar med en maximal frekvens på 144 Hz. Den mest intressanta detaljen vi kan hitta på hans spec-lista är dock de två HDMI 2.1-ingångarna som kan användas för att uppnå 120Hz i 4K med nya konsoler.

Med anslutningsmöjligheter kommer vi att kunna uppnå våra önskade 120 bilder per sekund medan vi spelar i 4K, vilket är en av huvudfunktionerna i de nya konsolerna och kräver en modern bildskärm eller TV för att dra full nytta av fördelarna. från detta.

Varför är det perfekt att spela?

Dess specifikationer är inriktade på att ge maximal prestanda för spelare så att vi kan njuta av den bästa bildkvaliteten utan att glömma prestanda. Därför kan vi hitta detaljer som:

  • Maximal ljusstyrka 400 cd/m2
  • HDR 400
  • Svarstid från grått till grått: 1 ms
  • Maximal uppdatering 144Hz
  • FreeSync Premium Pro och G-SYNC-kompatibel
  • Läge för låg ingångsfördröjning

Laddar presentationen på detta sätt blir skärmen en kandidat för en av våra favoritmonitorer för spel och arbete, eftersom den har alla egenskaper som vi kan begära för denna typ av skärm. Ett par centimeter till för att njuta av bilden mer? Detta kan dock göra att det slutliga priset på produkten blir ganska högt, så det är bäst att lämna det som det är.

Andra modeller från linjen Odyssey

Förutom Odyssey G7 har raden av bildskärmar utökats med G5 och G3, som i föregående generation. Dessa modeller kommer att vara 27 respektive 27 respektive 24 tum och deras specifikationer kommer gradvis att minska jämfört med flaggskepp med upplösningar på 2560 x 1440 pixlar respektive 1920 x 1080 pixlar.

När kommer de nya modellerna att finnas tillgängliga?

Denna nya generation av Odyssey kommer snart att finnas tillgänglig, men Samsung kan inte berätta något pris eller lanseringsdatum för tillfället, så vi får vänta lite längre tills vi har tvivel med säkerhet. Om vi ​​tar en titt på förra årets modeller så var G7 prissatt till runt 650 euro, så mer eller mindre räknar vi med att få den summan (kanske något högre på grund av den ökade tummaren och panelupplösningen).

Relaterade artiklar

Back to top button