Samsung SHV-E300S visas på GLBenchmark: kommer det att vara den koreanska Galaxy S IV eller inte?

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung SHV-E300S visas på GLBenchmark: kommer det att vara den koreanska Galaxy S IV eller inte?

För några dagar sedan var vi lite tveksamma till att visa er påstådda bilder hänförliga till den koreanska och amerikanska Galaxy S IV (för AT&T), och anledningen är uppenbar: osäkerheten om äktheten hos de två inblandade modellerna (och även det faktum att bilderna hade liten betydelse, men det är en annan historia). Ta till exempel Samsung SHV-E300S, som borde vara den koreanska versionen: idag finner vi den infogat i GLBenchmark-databasen med en CPU som går upp till 1,9 GHz, åtföljd av en Adreno 320 GPU. Det är därför meningslöst att understryka att vi inte talar om en Exynos SoC utan Qualcomm, och att därför, om de bekräftas är dessa data bevis på att detta inte är Galaxy S IV. Det kan alltid vara en variant av det (mycket svårt), men vi tvivlar i alla fall på att den internationella versionen inte antar en processor tillverkad av Samsung själv.

Annan information från GLBenchmark avslöjar närvaron av Android 4.2.1 JOP40D och a Full HD-skärm med 1080 x 1920 upplösning så förmodligen med fysiska nycklar istället för virtuella.

Det är dock mycket troligt att vi inte längre behöver “oroa oss” om denna modell, eftersom den är begränsad till enbart den koreanska marknaden. Det finns fortfarande tid att upptäcka den “riktiga” Galaxy S IV.

Relaterade artiklar

Back to top button